2 χρήσεις της αγαπημένης σου mascara που αγνοούσες μέχρι σήμερα

Όλα τα beauty hacks που θα σε σώσουν στις διακοπές.

Αν υπάρχει ένα και μόνο προϊόν που βρίσκεται σε κάθε νεσεσέρ αυτό είναι αναμφίβολα η μάσκαρα. Ναι, αυτό το θαυματουργό καλλυντικό που δίνει όγκο, χρώμα και ένταση στις βλεφαρίδες μας και κάνει αυτομάτως πιο έντονο το βλέμμα.

Πανεύκολο στη χρήση, αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι στο καθημερινό μας μακιγιάζ χειμώνα-καλοκαίρι. Αυτή την περίοδο που αποφεύγουμε το βαρύ makeup, λίγη μάσκαρα και ένα gloss αρκούν για να δείχνεις όμορφη και φρέσκια.

Η απόλυτη DIY κρέμα σώματος για να μην ξεφλουδίσεις ποτέ ξανά

Κακά τα ψέματα σε όλες μας έχει τύχει να τελειώσει κάποιο αγαπημένο προϊόν του νεσεσέρ μας όσο βρισκόμαστε σε διακοπές. Σήμερα λοιπόν αποφάσισα να μοιραστώ μαζί σου 2 beauty hacks που με έβγαλαν από τη δύσκολη θέση στο παρελθόν και αξίζει να τα δοκιμάσεις.



2 νέες χρήσεις της μάσκαρας

mascara4

1) Για τέλεια φρύδια

Ναι, καλά διάβασες. Πάρε το βουρτσάκι από μια άδεια μάσκαρα και καθάρισέ το καλά ώστε να φύγουν όλα τα υπολείμματα. Χτένισε τα φρύδια σου ώστε να έχεις το επιθυμητό σχήμα. Για περισσότερη ένταση μπορείς να το περάσεις πρώτα με λίγο χρώμα κοντά στη φυσική απόχρωση των φρυδιών σου.

2) Σαν eyeliner

Η λύση που θα σε σώσει στις διακοπές! Τελείωσε το αγαπημένο σου eyeliner; Μη σκας! Η μάσκαρά σου μπορεί να δημιουργήσει το ίδιο, εντυπωσιακό αποτέλεσμα. Με ένα λεπτό πινέλο πάρε μικρή ποσότητα από το εσωτερικό της μάσκαρα. Τράβηξε μια γραμμή σύρριζα των βλεφαρίδων σου και έχεις αυτομάτως ένα υπέροχο eyeliner look.

via GIPHY



Έλα, παραδέξου το! Αυτά τα hacks... τα σπάνε!

Πηγή φωτογραφιών: unsplash.com

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved