Shag haircut: Η Kendall Jenner με το πιο δημοφιλές κούρεμα του 2021- Απλά WOW!

Το μοντέλο έκανε ακόμη μια αλλαγή στα μαλλιά του!

Οι τάσεις στα μαλλιά για το 2021 ήταν περισσότερες από κάθε άλλη χρονιά. Θέλεις ο πολύμηνος εγκλεισμός και οι περιορισμοί λόγω Covid-19 που μας έκαναν να θέλουμε να ανανεωθούμε ASAP, θέλεις ο δημιουργικός οίστρος των διάσημων Οίκων Μόδας και των hairstylists;

Τα hair trends- κουρέματα και χτενίσματα- διαδέχονταν το ένα το άλλο αυτήν τη χρονιά. Και η Kendall Jenner άλλη δουλειά δεν έκανε από το να τα δοκιμάζει. Αυτήν τη φορά είπε «ναι» στο shag κούρεμα!

Είδες το μανικιούρ της Kendall Jenner; Μπορείς να το κάνεις και μόνη σου πανεύκολα

Με shag κούρεμα η Kendall

Το μόνο που δεν έχει καταφέρει να κάνει αυτήν τη χρονιά με τα μαλλιά της η Kendall Jenner είναι να τα βαρεθεί. Και extensions έβαλε, και ανταύγειες έκανε και η μία αλλαγή διαδεχόταν την άλλη για το διάσημο μοντέλο.

Αυτήν τη φορά η 25χρονη αποφάσισε να υιοθετήσει ίσως το μεγαλύτερο hair trend του έτους: το shag κούρεμα.

Η Kendall Jenner πόζαρε για το εξώφυλλο της Αμερικανικής έκδοσης ELLE και… λάνσαρε το νέο της κούρεμα, το οποίο- ομολογουμένως- της ταιριάζει πολύ. Να δες!

https://www.instagram.com/p/CRRzWgnDfOf/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Πίσω από το κομψό hair look κρύβεται ο Έλληνας hairstylist, Πάνος Παπανδριανός, ο οποίος κάνει μεγάλη καριέρα στην Αμερική και συνεργάζεται με όλα τα It girls που ξέρεις (Hailey Bieber, Gigi Hadid, Bella Hadid κ.ά.).

Τι είναι το shag haircut

Δεν υπάρχει πιο hot κούρεμα από το shag για το φετινό καλοκαίρι. Στην ουσία, πρόκειται για ένα κούρεμα φιλαριστό, με layers δηλαδή, και αφέλειες που κολακεύει όλα τα πρόσωπα.

Γιατί το λέω αυτό; Διότι πρώτον, το shag κούρεμα λεπταίνει το πρόσωπο και δεύτερον δίνει όγκο στα μαλλιά. Ναι! Ακόμα και στα πολύ λεπτά ή πιο αραιά μαλλιά. Θες κι άλλα για να αποφασίσεις ότι αυτό θα είναι το επόμενο κούρεμά σου;



Μη διστάζεις άλλο! Κράτα σε screenshot το κούρεμα της Kendall Jenner, δείξε το στον κομμωτή σου και κάνε την αλλαγή που τόσο καιρό σκεφτόσουν.

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved