#HairGoals! 3 DIY μάσκες για να έχεις απαλά μαλλιά κάθε μέρα

Oι καλύτερες συνταγές που θα φτιάξεις σε λίγα μόλις λεπτά.

Το καλοκαίρι είναι η αγαπημένη μας εποχή, ωστόσο, είναι και η περίοδος που τα μαλλιά μας ταλαιπωρούνται περισσότερο από ποτέ. Ο ήλιος, η θάλασσα και το αλάτι φθείρουν την τρίχα και αφυδατώνουν τα μαλλιά μας με αποτέλεσμα να δείχνουν ξηρά και θαμπά.

Τα καλά νέα είναι πως μπορείς εύκολα να τους δώσεις τη χαμένη υγρασία και ενυδάτωση με σπιτικές μάσκες που θα φτιάξεις σε λίγα μόλις λεπτά. Ναι, κι όμως!

Η απόλυτη DIY κρέμα σώματος για να μην ξεφλουδίσεις ποτέ ξανά

3 DIY μάσκες μαλλιών που θα λατρέψεις

1) Μάσκα με γιαούρτι μέλι και αυγό

Χτύπησε ένα αυγό με 6 κουταλιές της σούπας γιαούρτι και 2 κουταλάκια του γλυκού μέλι. Ανακάτεψε καλά μέχρι να έχεις ένα ομοιόμορφο μείγμα. Εφάρμοσε γενναιόδωρα στα μαλλιά σου και ξέπλυνε καλά με ήπιο σαμπουάν μετά από 20 λεπτά.

3 DIY φυσικά conditioner μαλλιών που θα λατρέψεις



2) Μάσκα με μπανάνα και αβοκάντο

Αυτή η ενυδατική μάσκα μαλλιών είναι ιδανική για να αναζωογονήσει τα θαμπά, ξηρά και... mehhhh μαλλιά σου. Ανακάτεψε 2 ώριμες μπανάνες και 1/2 ώριμο αβοκάντο. Άπλωσε γενναιόδωρες ποσότητες αυτής της μάσκας στα μαλλιά σου, από τη ρίζα μέχρι τις άκρες. Ξέπλυνε πολύ καλά με άφθονο νερό και με ένα ήπιο σαμπουάν μετά από 15 λεπτά.

via GIPHY

3) Μάσκα με αυγό, μπύρα, καστορέλαιο και μέλι

Ανακάτεψε 1 κρόκο αυγού, 1 κουταλιά της σούπας μπύρα, 1 κουταλιά της σούπας καστορέλαιο, 1 κουταλιά της σούπας μέλι και θα έχεις την πιο αναζωογονητική μάσκα μαλλιών.



Εφάρμοσε σε όλο το μήκος των μαλλιών και άφησε τη μάσκα να δράσει. Ξέπλυνε καλά με δροσερό νερό μετά από 30 λεπτά και στη συνέχεια λούσε τα μαλλιά με ήπιο σαμπουάν.

Πηγή κεντρικής: @_clemtd

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved