Οι ΒΤS περπάτησαν ως μοντέλα για διάσημο Γαλλικό οίκο μόδας

Το διάσημο συγκρότημα συμμετείχε στο show προσθέτοντας ένα επιπλέον ενδιαφέρον στην πασαρέλα.

Ο διάσημος Γαλλικός οίκος Louis Vuitton παρουσίασε τη συλλογή του Louis Vuitton Men’s Fall / Winter 2021 σε έναν χώρο τέχνης και πολιτισμού που ονομάζεται Art Bunker B39 στο Bucheon, λίγο έξω από την πόλη της Σεούλ. ΟΙ ΒΤS μετά την συνεργασία τους ως ambassadors (πρεσβευτές) του brand, έδωσαν το «παρών» στο εντυπωσιακό show σε ρόλο έκπληξη.

Το συγκρότημα περπάτησε στην πασαρέλα

Ναι, καλά διάβασες! Για πρώτη φορά οι BTS συμμετείχαν ενεργά στο show, βάζοντας λίγο από τον χαρακτήρα τους στην διοργάνωση. Σε σκηνοθεσία του Jeon Go-woon, στην ταινία της συλλογής πρωταγωνιστούν οι: Jin, Suga, J-Hope, RM, Jimin, V και Jungkook ντυμένοι με τα τελευταία fashion items του διάσημου οίκου.

Η εντυπωσιακή συλλογή διαθέτει 34 νέες εμφανίσεις, τις οποίες οι λατρεμένοι BTS παρουσίασαν με τον δικό του ξεχωριστό τρόπο.

https://www.instagram.com/p/CRCEzINLfqL/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Στα standouts περιλαμβάνονται RM σε ένα πράσινο ριγέ πουκάμισο και γραβάτα κάτω από ένα μακρύ μποξ ριγέ παλτό μικρά αεροπλάνα για κουμπιά. Αλλού, ο Suga εμφανίζεται φορώντας μια πιο μοντέρνα έκδοση του παλτού του RM με μια λευκή και πράσινη τσάντα με τη φράση, «στο ίδιο μέρος, την ίδια στιγμή».

https://www.instagram.com/p/CRCrMcxsJ_2/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Dua Lipa: 5 φορές που «έριξε» το Instagram φορώντας το μαγιό της

Την ίδια ώρα ο J-Hope έκλεψε τις εντυπώσεις με ένα γκρι-μπλε κοστούμι καλυμμένο με ένα έντονο μοτίβο μαζί με γραφικά των αιγυπτιακών πυραμίδων.

https://www.instagram.com/tv/CRBjnGYghTA/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Πηγή κεντρικής: @louisvuitton

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved