Τεράστια αλλαγή! Η Iris Law έκοψε τα μαλλιά της κοντά κι έγινε ξανθιά

Άλλος άνθρωπος έγινε το 20χρονο μοντέλο.

Είναι αλήθεια πως ένα νέο κούρεμα ή μια αλλαγή στο χρώμα μαλλιών μάς ανανεώνει την ίδια στιγμή. Μας κάνει να νιώθουμε πιο όμορφα με τον εαυτό μας, να έχουμε ακόμα περισσότερη αυτοπεποίθηση και να χαμογελάμε πιο εύκολα όταν κοιταζόμαστε στον καθρέφτη. Όλα αυτά φαίνεται πως ήθελε να νιώσει και η Iris Law, η οποία άλλαξε hair look και είναι μία άλλη!

Η Dua Lipa έκοψε αφέλειες- Δες το νέο hair look της (photos)

Νέα μαλλιά για την Iris Law

Η Iris Law μέχρι πολύ πρόσφατα είχε ίσια μαλλιά, μεσαίου μήκος σε ένα υπέροχο καστανό χρώμα. Τις τελευταίες μέρες, ωστόσο, προχώρησε σε μια αλλαγή, η οποία την έκανε αγνώριστη.

Το 20χρονο μοντέλο έκοψε πολύ, πολύ κοντά τα μαλλιά του- σε αγορίστικο κούρεμα- και τα έβαψε ξανθά. «Ήθελα να κάνω κάτι που θα με κάνει να νιώσω ελεύθερη. Τη μέρα που έκοψα τα μαλλιά μου, άλλαξε η ζωή μου. Δεν έχω κάνει ποτέ στο παρελθόν κάτι τέτοιο», είπε η Iris Law.

Την αποκάλυψη του νέου της hair look έκανε η νεαρή Iris μέσα από ένα βίντεο στο TikTok εκπλήσσοντας τους θαυμαστές της.

Ποια είναι η Iris Law

Η Iris Law είναι η κόρη του Jude Law και της Sadie Frost και, όπως θα δεις στην παρακάτω gallery, μιλάμε για ένα πολύ όμορφο κορίτσι. Η 20χρονη ασχολείται εδώ και αρκετά χρόνια με τον χώρο της μόδας και ήδη αποτελεί ένα από τα πιο περιζήτητα μοντέλα της νέας γενιάς.

Ειδικότερα, η Iris έκανε το ντεμπούτο της στην πασαρέλα του Οίκου Miu Miu στην Εβδομάδα Μόδας του Παρισιού τον Απρίλιο του 2020. Μερικές μέρες αργότερα, λάνσαρε τη δική της συλλογή από τσάντες, σε συνεργασία με τον Οίκο Mulberry, ενώ λίγο αργότερα πρωταγωνίστησε στην καμπάνια του Οίκου Fendi.



Όχι μόνο, όμως! Η Iris Law έχει ήδη φωτογραφηθεί για τα εξώφυλλα των μεγαλύτερων περιοδικών μόδας του κόσμου με τις τελευταίες της πόζες να κοσμούν τη βρετανική Vogue!

Στην παρακάτω gallery μπορείς, πάντως, να δεις και το νέο hair look της, αλλά και την παλιά εικόνα της με τα μακριά καστανά μαλλιά. Εσύ, πώς την προτιμάς;

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved