#Fruitnails: Τα φρούτα στα νύχια είναι τάση το καλοκαίρι- 10 nail art για να διαλέξεις

Αν θέλεις να ξεχωρίσεις με το μανικιούρ σου, δεν έχεις παρά να διαλέξεις την τάση των #fruitnails.

Μέσα σε αυτήν την αφόρητη ζέστη που ζήσαμε όλη την εβδομάδα, ένα πράγμα ήθελα διαρκώς: να πίνω δροσερά, καλοκαιρινά ροφήματα. Smoothies παγωμένα με φρούτα και λαχανικά, τα οποία έφτιαχνα μόνη μου στο σπίτι.

Αυτήν τη «δροσιά», λοιπόν, αποφάσισα να τη… μεταφέρω και στα νύχια μου. Ναι! Έκλεισα ραντεβού στη μανικιουρίστ μου κι έχω ήδη αποφασίσει να κάνω άκρως καλοκαιρινά #fruitnails.

Lime green nails: Το νέο μανικιούρ της Selena Gomez είναι σκέτη έμπνευση!

#Fruitnails στις διακοπές; Ε, ναι!

Δεν θα σου κρύψω τη χαρά μου! Ετοιμάζομαι σε λίγες μέρες να φύγω για διακοπές, να πάω στην αγαπημένη μου Κύθνο (Κυθνάρα, όχι αστεία) και να περάσω στιγμές ξεκούρασης και χαλάρωσης με την καλύτερή μου φίλη.

Στα πλαίσια, λοιπόν, της προετοιμασίας για το νησί αποφάσισα να κάνω ένα ultra fresh μανικιούρ με… φρούτα. Lime, καρπούζια, κεράσια, φράουλες, μπανάνες και ανανάδες είναι super hot nail trend αυτό το καλοκαίρι και δεν έχεις παρά να το δοκιμάσεις κι εσύ.

https://www.instagram.com/p/CNjUaDQh81l/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Τα #Fruitnails, όπως και να το κάνουμε, είναι παιχνιδιάρικα. Έχουν μια τσαχπινιά που όλες αναζητάμε την καλοκαιρινή περίοδο στην εικόνα μας. Γι’ αυτό κι εγώ σου βρήκα 10 υπέροχα nail art με φρούτα, τα οποία μπορείς να δεις στην παρακάτω gallery.

Οι τάσεις στα νύχια

Αυτό το καλοκαίρι μία λέξη χαρακτηρίζει τις τάσεις στα νύχια: απλότητα. Minimal σχέδια, αφηρημένα και floral nail art, αλλά και pastel αποχρώσεις θα μονοπωλήσουν το ενδιαφέρον σου.



Έχει επιστρέψει, επίσης, δυναμικά στη μόδα το γαλλικό μανικιούρ. Όχι, όμως, το κλασικό, με τη λευκή γραμμή. Φέτος, το απόλυτο nail trend είναι το χρωματιστό γαλλικό μανικιούρ. Εσύ, θα το δοκιμάσεις;

Cover photo:@_jazzy_nails_

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved