Η Ashley Benson έγινε κοκκινομάλλα

Η ηθοποιός του Pretty Little Liars άλλαξε ριζικά το χρώμα μαλλιών της.

Σταματημό δεν έχουν οι celebrities. Η μία μετά την άλλη αποφασίζουν και κάνουν ριζικές αλλαγές στα μαλλιά τους, θέλοντας να ανανεώσουν την εμφάνισή τους και να αποκτήσουν ένα νέο look εν όψει του καλοκαιριού. Μετά την Dua Lipa, λοιπόν, που έκοψε αφέλειες, σειρά είχε η Ashley Benson.

Η Dua Lipa έκοψε αφέλειες- Δες το νέο hair look της (photos)

Κοκκινομάλλα η Ashley Benson

Η Ashley Benson αποφάσισε να περάσει το καλοκαίρι του 2021 ως κοκκινομάλλα. Η άλλοτε ξανθιά ηθοποιός μάς «σύστησε» το νέο της hair look με μερικές φωτογραφίες στο Instagram στις οποίες θα δεις κι εσύ πως πλέον έχει ένα υπέροχο κόκκινο χρώμα στα μαλλιά της.

Για την ακρίβεια, η ηθοποιός του Pretty Little Liars έβαψε τα μαλλιά της σε μια θερμή κόκκινη απόχρωση αφήνοντας κάπως πιο σκουρόχρωμες τις ρίζες και πιο ανοιχτόχρωμες τις άκρες της. «Πάντα ήθελα να γίνω κοκκινομάλλα», έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής της.

https://www.instagram.com/p/CQhEji8hEG1/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Πίσω από αυτήν τη ριζική αλλαγή βρίσκεται ο hairstylist Anthony Holguin, ο οποίος είναι master του είδους!

Πάντως, αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που η ηθοποιός πειραματίζεται με τα μαλλιά της. Η Ashley Benson, εκτός από ξανθιά, έχει υπάρξει και καστανή, ενώ έχει πειραματιστεί και με ροζ τρέσες.

Ποια είναι η Ashley Benson

Η Ashley Benson είναι Αμερικανίδα ηθοποιός και μοντέλο, η οποία έγινε πιο γνωστή για τον ρόλο της ως Hanna Marin στην τηλεοπτική σειρά Pretty Little Liars. Το 2012 η ηθοποιός είχε πρωταγωνιστικό ρόλο στην ταινία «Spring Breakers» μαζί με τους Selena Gomez, Vanessa Hudgens και Rachel Korrin.



Η Ashley είναι 31 ετών και είναι ένα πολύ όμορφο κορίτσι, όπως θα δεις και στην παρακάτω gallery.

To Instagram της διαθέτει υπέροχες φωτογραφίες και σίγουρα… θα μιλάμε πολύ για την Ashley Benson από εδώ και στο εξής!

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved