10 nail art με φλαμίνγκο για να μπεις σε mood διακοπών

Αν δεν κάνεις σχέδιο με flamingo τώρα, πότε θα κάνεις;

Μπορεί πριν λίγες μέρες ο καιρός να είχε τρελαθεί, οι βροχές και η συννεφιά να έκαναν «πάρτι», αλλά… και τι έγινε; Δεν πτοούμαστε με τίποτα. Το καλοκαίρι είναι εδώ και οι καλύτερες και πιο ζεστές μέρες θα έρθουν σιγά-σιγά. Εσύ τι θα κάνεις τότε;

Φαντάζομαι πως θα πας παραλία μαζί με το φλαμίνγκο σου. Έλα, δεν πιστεύω να μην έχεις φλαμίνγκο-σωσίβιο για να απλώνεις το κορμί σου και να λιάζεσαι μέσα στο νερό; Και να μην έχεις… Δεν πειράζει. Μπορείς να αποκτήσεις φλαμίνγκο στα νύχια σου.

https://www.instagram.com/p/CQKgrpVBHUH/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Flamingo nail art = Καλοκαίρι για πάντα

Αν έψαχνες εναγωνίως σχέδιο στα νύχια για το καλοκαίρι, τώρα το βρήκες. Κάνε flamingo nail art και μπες άμεσα σε vacay mood. Είναι το πιο fun και καλοκαιρινό μανικιούρ που μπορείς να διαλέξεις για να κλέψεις τις εντυπώσεις.

Οι επιλογές που έχεις; Πολλές! Δεν χρειάζεται, δηλαδή, να κάνεις μόνο ροζ νύχια. Ούτε μόνο ροζ flamingo. Ξεπέρασε τα στερεότυπα. Δοκίμασε λευκά flamingo σε ροζ νύχια, ή κάνε color blocking μανικιούρ με flamingo μόνο σε ένα νύχι κάθε χεριού. Φαντάσου εσύ πώς θέλεις το απόλυτα καλοκαιρινό μανικιούρ σου και πες στη nail artist σου να… δημιουργήσει.



Οι τάσεις στα νύχια για το καλοκαίρι

Δεν θα σου πω ψέματα! Δεν είναι τάση τα flamingo nails. Είναι απλώς ένα άκρως καλοκαιρινό σχέδιο.

Το ότι, όμως, δεν είναι trend δεν σημαίνει πως δεν μπορείς και να τα κάνεις. Θα κάνεις μόνο αυτό που πραγματικά σε εκφράζει και σου αρέσει πάνω σου ανεξαρτήτως των τάσεων της κάθε σεζόν.

Αν, πάλι, θες να ξέρεις κάθε nail trend, άκου με! Πειραματίσου με χρωματιστό γαλλικό μανικιούρ, δοκίμασε αφηρημένα nail art και… πόνταρε στις pastel αποχρώσεις. Ναι, αυτά είναι τα hot nail trends του 2021. Και μια ευκαιρία να δώσεις, όμως, στα flamingo nails, χαμένη δεν θα πάει. Θα κάνεις όλες τις φίλες σου να ενθουσιαστούν. Trust me!

Cover photo: @beautyroombyivanalexandra

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved