«Μαύρισαν» τα λευκά σου sneakers; Δες πώς θα τα σώσεις

Γιατί να θες να πετάξεις τα αγαπημένα σου παπούτσια;

Κυκλοφορείς όλη τη μέρα με τα αγαπημένα σου sneakers. Τα φοράς και νιώθεις ότι μπορείς να κατακτήσεις τον κόσμο. Εντάξει, με μία δόση υπερβολής, αλλά κατάλαβες.

Το θέμα είναι να νιώθεις άνετα στις εμφανίσεις σου και τα sneakers ανήκουν στα παπούτσια που μπορούν να στο προσφέρουν. Η σόλα τους είναι πολύ άνετη, επομένως μπορείς να περπατήσεις μεγάλες αποστάσεις χωρίς κανένα θέμα.




Τα sneakers και οι celebs

Όλες οι αγαπημένες σου celebrities το έχουν καταλάβει. Selena Gomez, Ariana Grande, Hailey Bieber… Είναι μόνο μερικά από τα κορίτσια που φοράνε τα αθλητικά τους ανά πάσα στιγμή και σε κάθε εμφάνιση.

TikTokers βρήκαν τον τρόπο να φτιάχνουν τα πιο επικά sneakers

Δεν έχει σημασία αν έχεις να πας το πρωί για καφέ ή το βράδυ για ταινία ή φαγητό. Φορέματα, jean, σορτσάκια, φούστες, όλα ταιριάζουν ιδανικά με ένα ζευγάρι λευκά sneakers.

Όταν μαυρίζουν τα λευκά sneakers




Όσο περνάει, όμως, ο καιρός, αυτά φθείρονται. Το πιο συνηθισμένο είναι να μαυρίζουν και να χάνουν αυτήν τη λαμπερή και καθαρή τους όψη.

5 ροζ items για να δημιουργήσεις το απόλυτο total pink look

Δεν υπάρχει λόγος για πανικό. Το μόνο που πρέπει να κάνεις είναι να ακολουθήσεις μερικά tips για να τα σώσεις. Το μόνο που χρειάζεσαι είναι μία οδοντόβουρτσα και μαγειρική σόδα. Δες τα υπόλοιπα στο βίντεο.

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved