Η Millie Bobby Brown έβαλε την μπλούζα που θα σε σώσει στο πλοίο και όχι μόνο

Η ηθοποιός μας έδωσε ξανά ιδέες σε θέματα στυλ.

Η Millie Bobby Brown είναι ένα από τα πιο κορίτσια που ξεχωρίζω από την παγκόσμια showbiz. Γλυκιά, προσγειωμένη και λαμπερή, κατάφερε σε ηλικία μόλις 17 ετών να ξεχωρίσει στη βιομηχανία του θεάματος και να πρωταγωνιστήσει στις πιο δημοφιλείς σειρές του Netflix.

Η ηθοποιός που γνωρίσαμε όλες κυρίως μέσα από την συμμετοχή της στο "Stranger Things", είναι πολύ απλή και cool στην καθημερινή της ζωή. Ο προσωπικός της λογαριασμός στο Instagram είναι το μέρος στο οποίο «τρέχω» για να δω όλα τα νέα αλλά και τι επέλεξε να φορέσει η Millie.

Ένα Instagram-story ήταν αρκετό για να εμπνευστώ ξανά από εκείνη σε θέματα στυλ αφού η νεαρή ηθοποιός έδωσε άθελά της τη λύση στο αιώνιο καλοκαιρινό πρόβλημα. Τι εννοώ; Συνέχισε να διαβάζεις και θα καταλάβεις.

fouter milliebobby

Η Millie έβαλε το ωραιότερο φούτερ το οποίο μπορείς να φορέσεις στο ταξίδι (μην ξεχνάμε το ψύχος που επικρατεί εντός πλοίου) αλλά και τα βραδάκια στο νησί όταν έχει ψύχρα. Το μόνο βέβαιο είναι πως ένα hoodie (aka φουτεράκι) θα σου χρειαστεί σίγουρα στις καλοκαιρινές σου διακοπές. Μπορείς πάντα να το δέσεις στη μέση ή να το ρίξεις πάνω στους ώμους σου.

Αν πάλι θες να αντιγράψεις το outfit της Millie Bobby Brown έχω ήδη βρει το φούτερ της για εσένα.

fouter millie1

ΜΑYFAIR

Κάνε κλικ εδώ για να βρεις τα ωραιότερα φούτερ με logos.

https://www.instagram.com/p/CPOVhSznlUj/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Μπορεί η θερμοκρασία να βρίσκεται στα ύψη ωστόσο

Πηγή φωτογραφιών: @milliebobbybrown



Στη gallery που ακολουθεί θα βρεις περισσότερες φωτογραφίες της γλυκιάς ηθοποιού.

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved