Ψάχνεις nail art; Πάρε έμπνευση από το υπέροχο μανικιούρ της Selena Gomez

Η τραγουδίστρια για ακόμη μια φορά εντυπωσίασε με την επιλογή της στα νύχια!

Το μανικιούρ είναι η συνήθεια που έγινε λατρεία! Στην καραντίνα σίγουρα κι εσύ το… τερμάτισες με τα DIY nail art που δοκίμαζες όλη την ώρα για να περνάει ευχάριστα ο χρόνος μέσα στο σπίτι. Και πολύ καλά έκανες, δηλαδή.

Τώρα, όμως, που – επιτέλους- μπορείς να απολαύσεις την περιποίηση των experts και να καθίσεις αναπαυτικά στην καρέκλα της μανικιουρίστ σου, η αίσθηση είναι άλλη. Μήπως, όμως, ξέμεινες από έμπνευση και ιδέες; Μη σκας. Οι celebrities είναι πάντα εκεί για εσένα σε τέτοια θέματα.

Έχεις δει το μανικιούρ της Kylie Jenner που έγινε viral; Βρες το εδώ!

Το nail art της Selena Gomez!

Αχ αυτό το κορίτσι! Είναι μια έμπνευση από μόνο του. Ξέρω πως την αγαπάς για τη φωνή της και τα υπέροχα τραγούδια της, αλλά ξέρω επίσης πως τρελαίνεσαι κάθε φορά με τις beauty επιλογές της.

Η Selena το έχει με την ομορφιά! Και σου τα λέω όλα αυτά, γιατί η τραγουδίστρια έκανε ΤΟ μανικιούρ. Έκανε ένα super duper nail art, που θα θέλεις κι εσύ να τολμήσεις ASAP. Και μπορείς να το κάνεις και μόνη σου, αλλά και να αφεθείς στα χέρια της nail artist.

https://www.instagram.com/p/CP58YCOH8QM/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Δεν είναι τέλειο αυτό το σιέλ μανικιούρ; Είναι άκρως καλοκαιρινό και κομψό συγχρόνως. Συνδυάζεται πανεύκολα με όλα τα ρούχα σου και… εντυπωσιάζει. Αν, μάλιστα, κάνεις και ίδιο πεντικιούρ το αποτέλεσμα θα είναι φα-ντα-στι-κό!



Οι τάσεις στα νύχια

Το φετινό καλοκαίρι έχει… ποικιλία τάσεων στα νύχια. Μπορείς να «παίξεις» με γαλλικό μανικιούρ, αλλά όχι στην κλασική εκδοχή του. Αυτήν τη σεζόν το χρωματιστό γαλλικό, με έντονο χρώμα στη γραμμή και ίσως άλλο χρώμα στη βάση είναι η απόλυτη τάση.

Τα αφηρημένα και minimal σχέδια, επίσης, είναι super hot, όπως και τα floral και οι παστέλ αποχρώσεις. Μη διστάσεις, λοιπόν, να βάψεις τα νύχια σου με pastel μπλε, ροζ, κίτρινο ή πράσινο βερνίκι. Θα τραβήξεις όλα τα βλέμματα χωρίς αμφιβολία!

Cover photo: @tombachik

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved