Τα slip-on παπούτσια της Gigi Hadid είναι τo απόλυτο shoe trend του καλοκαιριού

Τα φοράνε όλα τα κορίτσια γιατί είναι cool και πολύ άνετα.

Το ότι η Gigi Hadid είναι είδωλο το ξέρεις. Δε χωράει αμφιβολία επ’ αυτού, τουλάχιστον όχι στον τομέα της μόδας. Λόγω επαγγέλματος, το μοντέλο ασχολείται πολύ ενεργά με το αντικείμενο. Όχι μόνο με τις πασαρέλες αλλά και με κάθε outfit της καθημερινότητάς της.

Το στυλ της Gigi

Θυμάμαι πολλές φορές που μία street style εμφάνισή της συζητήθηκε. Το κοινό χαρακτηριστικό όλων, όμως, είναι ένα: Ότι πρόκειται για outfits που μπορεί να δημιουργήσει η κάθε κοπέλα χωρίς ιδιαίτερη δυσκολία.

Baby Ariel: Το στυλ της διάσημης TikToker μέσα από 10 φωτογραφίες




Άλλωστε, η Gigi είναι περισσότερο ένα tomboy και γι’ αυτό την αγαπάει το κοινό της. Προτιμά τις athleisure εμφανίσεις, τα T-shirts, τα jean, τα φαρδιά παντελόνια, τις φόρμες και κάθε τι που θα την κάνει να νιώθει άνετα.

Τα slip-on παπούτσια της Gigi

https://www.instagram.com/p/CP5l2iCBY8b/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading


Σε μία από τις πρόσφατες εμφανίσεις της, η Gigi επέλεξε ένα πλεκτό κοντομάνικο top με αέρινο μουσταρδί παντελόνι, αλλά το βλέμμα έπεσε αλλού. Τα slip-on παπούτσια της είναι το απόλυτο shoe trend του καλοκαιριού τόσο στο στυλ όσο και στο λευκό τους χρώμα.

Τα αγαπημένα μαγιό των celebs τώρα μπορούν να γίνουν και δικά σου

Είναι άνετα, μπορούν να συνδυαστούν με κάθε ρούχο στην ντουλάπα σου και δύσκολα θα τα βαρεθείς. Το σχέδιο που φοράει η Gigi είναι του Franco Sarto και κοστίζουν κάτι λιγότερο από 80 ευρώ.

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved