Η Sophie Turner έγινε κοκκινομάλλα

Νέα αλλαγή στην εμφάνισή της έκανε η ηθοποιός!

Σε ησυχία δεν κάθεται η Sophie Turner. Η ηθοποιός πριν λίγο καιρό αποφάσισε να αλλάξει κούρεμα και να δοκιμάσει τις αφέλειες στα μαλλιά της. Καθόλου τυχαίο, βέβαια, μιας και οι αφέλειες τη φετινή σεζόν συγκαταλέγονται ανάμεσα στα πιο hot hair trends.

Δεν σταμάτησε, όμως, εκεί η star. Η μεταμόρφωσή της είχε και δεύτερο βήμα, που δεν ήταν άλλο από την αλλαγή στο χρώμα μαλλιών της. Τόσα χρόνια γνωρίζεις τη Sophie ως ξανθιά. Ήρθε η ώρα να ξεχάσεις όσα ήξερες!

Το νέο χρώμα μαλλιών

Η Sophie Turner είναι και επίσημα κοκκινομάλλα! Η 25χρονη εθεάθη με τον σύζυγό της, Joe Jonas, στο γήπεδο για να παρακολουθήσουν αθλητικό αγώνα και… ήταν μία άλλη.

Η ηθοποιός έβαψε κόκκινα τα μαλλιά της μετά από αρκετά χρόνια και η αλήθεια είναι πως είναι αρκετά διαφορετική συγκριτικά με το ξανθό. Και πάλι, όμως, είναι πολύ όμορφη.

https://www.instagram.com/p/CPzdnKXlRbi/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Αν θυμάσαι, η star είχε και πάλι κόκκινα μαλλιά όταν πρωταγωνιστούσε στο Game of Thrones και στην ταινία X-Men Dark Phoenix το 2019.



Η μητρότητα και ο γάμος

Η Sophie Turner με τον Joe Jonas αρραβωνιάστηκαν το 2017 και ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου το 2019. Έναν χρόνο αργότερα και συγκεκριμένα τον Ιούλιο του 2020 ήρθε στον κόσμο η κορούλα τους, Willa.

Εδώ μπορείς να δεις και φωτογραφίες από τον μυστικό γάμο του ζευγαριού!

«Έχουμε αναγκαστεί να περνάμε περισσότερο χρόνο στο σπίτι. Ήμουν πάντα στο πόδι, σε ταξίδια, σε περιοδείες…Το να βρίσκομαι σε ένα μέρος για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα και να βρίσκομαι με την οικογένειά μου, ήταν κάτι μοναδικό. Είμαι ευγνώμων», έχει δηλώσει ο 28χρονος τραγουδιστής, Joe Jonas, για τη νέα ζωή με την κόρη του.

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved