#BananaNails: 10 μανικιούρ με μπανάνες για να μπεις σε summer mood

Είναι το πιο cute σχέδιο που μπορείς να κάνεις στα νύχια σου!

Μια από τις πιο ωραίες ασχολίες των περισσότερων κοριτσιών είναι τα νύχια. Παραδέξου το! Κι εσένα σου αρέσει να κάνεις scroll στο Instagram και να ανακαλύπτεις σχέδια και nail artists, να ακούς τις προτάσεις της μανικιουρίστ σου ή να παίρνεις ιδέες από τις κολλητές σου.

Έρχονται, όμως, φορές που νομίζεις ότι τα έχεις κάνει όλα. Που πιστεύεις ότι δεν υπάρχουν άλλα δημιουργικά σχέδια και πως έχεις εξαντλήσει όλες τις επιλογές. Τα πράγματα δεν είναι ακριβώς όπως τα βλέπεις, βέβαια.

Το πιο funky μανικιούρ

Μπανάνες ως σχέδιο στα νύχια σου έχεις δοκιμάσει ποτέ; Ναι! Μπορεί να σου φαίνεται κάπως awkward να κάνεις μπανάνες ως nail art, αλλά… δεν είναι!

Πρόκειται για μια super cool ιδέα, για ένα πολύ φρέσκο μανικιούρ, το οποίο θα εντυπωσιάσει τους πάντες. Άσε που είναι και άκρως καλοκαιρινό!

Αν, από την άλλη, προτιμάς το γαλλικό μανικιούρ, δες εδώ δέκα σχέδια!

https://www.instagram.com/p/CPOcIhpJ46h/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Η δυσκολία και η ποικιλία των #banananails

Εντάξει! Θα δεις κι εσύ στην παρακάτω gallery τα υπέροχα nail art με μπανάνες, αλλά… να ξέρεις πως δεν είναι και το πιο εύκολο πράγμα για να κάνεις μόνη σου στα νύχια σου. Ένα τέτοιο nail art θέλει τη συνδρομή μιας nail artist για σίγουρη επιτυχία. Αξίζει, όμως!

Όπως θα δεις και στην παρακάτω gallery, υπάρχουν πολλά και διαφορετικά nail art με μπανάνες, που μπορείς να κάνεις. Δεν χρειάζεται να «εγκλωβιστείς» μόνο σε λευκή βάση με κίτρινες μπανάνες πάνω στα νύχια σου.



«Παίξε» με έντονα χρώματα στη βάση, όπως το φούξια, το τιρκουάζ ή το μοβ και ένα είναι το σίγουρο: Το μανικιούρ σου θα κάνει εντύπωση σε όλους!

Cover photo: @paznokciowa_ns

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved