Fashion DIY: Πώς θα σχεδιάσεις το αγαπημένο σου σχέδιο πάνω σε T-shirt

Είσαι έτοιμη να μεγαλουργήσεις στα ρούχα σου;

Δε χορταίνω τα T-shirt. Όσα σχέδια και να κυκλοφορήσουν στην αγορά, πάντα θα βρίσκω χώρο, χρόνο και ανάγκη για να αποκτήσω ακόμα ένα. Και πολύ χαίρομαι.

Αγαπώντας τα T-shirt

Μπορεί όλο αυτό να μοιάζει με υπερκαταναλωτισμό, αλλά η αλήθεια είναι ότι είναι το ακριβώς αντίθετο. Γιατί το λέω; Γιατί τα T-shirts κοστίζουν συνήθως πολύ λιγότερο από άλλα ρούχα, πράγμα που σημαίνει ότι δε χρειάζεται να ξοδέψω μία περιουσία για να δημιουργήσω μία συλλογή.

5 υπέροχοι τρόποι για να φορέσεις τα ψηλόμεσα jeans σου αυτή τη σεζόν

Άσε που υπάρχει και το άλλο κομμάτι. Ένα T-shirt μπορεί να φορεθεί πολύ εύκολα το καλοκαίρι -με σορτς, φούστα, παντελόνι-, αλλά ταιριάζει εξίσου με τη χειμερινή μου γκαρνταρόμπα. Συμπληρώνω με μία ζακέτα και είμαι έτοιμη.

DIY Your T-Shirt

Δεν είναι, όμως, πάντα η κατάλληλη στιγμή για αγορές. Ίσως βρίσκεσαι σε φάση που τα οικονομικά σου είναι πιο περιορισμένα και προτιμάς να πειραματιστείς με τις δικές σου δυνάμεις.

Fashion Tip: Πώς θα φτιάχνεις τον τέλειο φιόγκο στα ρούχα σου μέσα σε 10"




Ευτυχώς, χάρη στη δύναμη του Internet και του YouTube, μπορείς να το κάνεις. Το βίντεο στο κανάλι «Crafts With Ellen» σού δείχνει βήμα-βήμα πώς να σχεδιάσεις πάνω στην μπλούζα σου και να έχεις ένα super αποτέλεσμα.

Σκέψου, λοιπόν, τι θα ήθελες να δεις στο ρούχο που θα φοράς όλο το καλοκαίρι και ακολούθησε τις οδηγίες της Ellen.

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved