Really? O Harry Styles ετοιμάζει το δικό του beauty brand

Μάλλον τώρα ξέρεις από πού θα ψωνίζεις τα προϊόντα ομορφιάς σου από εδώ και στο εξής!

Σίγουρα το έχεις παρατηρήσει! Τα τελευταία χρόνια όλο και περισσότερες celebrities λανσάρουν τις δικές τους σειρές ή εταιρείες ομορφιάς και αμέσως τα προϊόντα τους γίνονται ανάρπαστα. Ποιες να πρωτοθυμηθείς;!

Η Selena Gomez, η Hailey Bieber, η Kylie Jenner, η Kim Kardashian και η Millie Bobby Brown είναι μόνο μερικές stars, που τόλμησαν και έκαναν το δικό τους beauty brand. Τώρα, λοιπόν, έρχεται ένας άντρας να μπει… στο παιχνίδι της ομορφιάς. Ο λόγος για τον Harry Styles.

https://www.instagram.com/p/B4-B9lOnQ_Q/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Το βήμα στον χώρο της ομορφιάς

Σύμφωνα με πληροφορίες του Us Weekly, ο Harry Styles έχει καταθέσει όλα τα απαραίτητα έγγραφα στις υπηρεσίες της Μεγάλης Βρετανίας για να στήσει τη δική του εταιρεία ομορφιάς. Το brand θα λέγεται «Styles, Harry Edward» (S.H.E.), ενώ ο star κατονομάζεται στα έγγραφα ως «director».

Το beauty brand θα περιέχει αρώματα και καλλυντικά, ενώ ο Harry Styles θα έχει μαζί του στην εταιρεία την επί χρόνια στενή φίλη και συνεργάτιδά του, Emma Spring.

Οι πειραματισμοί του Harry Styles με το look του

Ο πρώην τραγουδιστής των One Direction έχει τολμήσει διαφορετικά hair looks ουκ ολίγες φορές. Του αρέσει να πειραματίζεται με τα μαλλιά του και να κάνει εντελώς ανατρεπτικές εμφανίσεις.



Σίγουρα τον έχεις δει αρκετές φορές με τα ατίθασα μαλλιά του, ενώ στο παρελθόν έχει κόψει και πολύ κοντά τα μαλλιά του. Πραγματικά, δεν έχει φρένο και δεν διστάζει με τίποτα όσον αφορά την εμφάνισή του.

Να δες εδώ την τελευταία αλλαγή στην εικόνα του!

Λες στο μέλλον να βγάλει και σειρά για τα μαλλιά; Μακάρι! Με τη λατρεία που έχει στο hair styling τίποτα δεν είναι απίθανο.

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved