Έκανα το πιο καλοκαιρινό manicure και σου δίνω όλα τα tips

Το καλοκαίρι θέλει χρώμα και γιατί να μην το βάλεις στα χέρια σου;

Τα νύχια είναι ένα από τα πρώτα πράγματα που παρατηρεί κάποιος πάνω μας. Μπορεί να μην έχουμε τη δυνατότητα να τα φτιάχνουμε πάντα σε κάποιον επαγγελματία ωστόσο μπορούμε να τηρούμε μια ρουτίνα στο σπίτι για να δείχνουν υγιή και περιποιημένα.

Το καλοκαίρι είναι εδώ για τα καλά πια κι εμείς έχουμε ήδη βάλει χρώμα στα καθημερινά μας looks. Γιατί να μην βάλουμε λοιπόν και στα χέρια μας; Το μανικιούρ είναι μια δραστηριότητα-απόλαυση που μπορείς να προσφέρεις στον εαυτό σου, να χαρείς μαζί με τη μαμά ή τη φίλη σου.

Μην ξεχνάς πως ένας επαγγελματίας ξέρει πώς να δώσει το σωστό σχήμα, να καθαρίσει και να βάψει τα νύχια σου έτσι ώστε να έχουν το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Εγώ αποφάσισα να αφιερώσω ένα πρωινό στην αγαπημένη μου beauty εμμονή και να δοκιμάσω ένα από τα πιο hot manicure της σεζόν. Μέχρι να σου αποκαλύψω όμως τι έκανα στα άκρα μου, θα μοιραστώ μαζί σου μερικά χρήσιμα tips για γερά και δυνατά νύχια.

Tips για όμορφα και υγιή νύχια

1) Καλή ενυδάτωση. Εφάρμοζε καθημερινά λαδάκι στα πετσάκια και κρέμα χεριών όταν βλέπεις πως τα χέρια σου είναι ξερά.

2) Καλό σκούπισμα μετά το μπάνιο.

3) Σωστό σχήμα. Καλό θα ήταν να απολαύσεις ένα μανικιούρ σε κάποιο σαλόνι ομορφιάς όπου θα σε περιποιηθούν και θα δώσουν στα νύχια σου το σωστό σχήμα.

4) Μην τρως τα νύχια σου και απόφυγε να τα πειράζεις κατά τη διάρκεια της ημέρας.

5) Καλό θα ήταν όποτε μπορείς να αφήνεις εντελώς άβαφα τα νύχια σου.



Στη gallery που ακολουθεί θα δεις καλύτερα το manicure μου μέσα από μερικές φωτογραφίες που τράβηξα για εσένα.

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved