Mullet: Η Demi Lovato υιοθέτησε το πιο τολμηρό κούρεμα- Άλλος άνθρωπος!

Μεγάλη η αλλαγή στην εμφάνισή της!

Κατά τη διάρκεια, αλλά και μετά το τέλος της καραντίνας πολλά κορίτσια- διάσημα και μη- κάτι έπαθαν! Ήθελαν να ξεσπάσουν στα μαλλιά τους, να κάνουν μια αλλαγή και να ανανεωθούν. Σε αυτήν την κατηγορία ανήκει και η Demi Lovato.

Η τραγουδίστρια, όσα χρόνια βρίσκεται στο προσκήνιο, έχει αποδείξει πως δεν φοβάται τις μεγάλες αλλαγές στην εμφάνισή της και πως της αρέσει να πειραματίζεται. Και το κάνει πολύ συχνά! Στο παρελθόν έχει δοκιμάσει τα κατάξανθα μαλλιά, έχει κόψει τα μαλλιά της πολύ κοντά, σε αγορίστικο κούρεμα, ενώ τα έχει αφήσει και πολύ, πολύ μακριά. Τα έχει κάνει όλα, με λίγα λόγια!

Να δες εδώ το κούρεμα και το χρώμα μαλλιών που υιοθέτησε τον περασμένο Μάρτιο

Το τολμηρό... mullet

Το τελευταίο της hair look, λοιπόν, σίγουρα δεν το περίμενε κανένας. Ήταν μια έκπληξη και… την έκανε κυριολεκτικά αγνώριστη. Η Demi Lovato εμφανίστηκε στα iHeartRadio Awards με mullet κούρεμα, το οποίο τράβηξε όλα τα βλέμματα. Τι είναι, όμως, το mullet;

https://www.instagram.com/p/CPcIdYkrFJl/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Πρόκειται για ένα hot κούρεμα της δεκαετίας του ’80- ναι, ήσουν αγέννητη τότε-, στο οποίο τα μαλλιά είναι πιο κοντά στο πλάι και πιο μακριά στο πίσω μέρος δημιουργώντας τη λεγόμενη «χαίτη». Και αυτό το διάστημα το mullet κούρεμα έχει γίνει viral στο TikTok!



Η αλήθεια είναι πως το mullet είναι ένα ανατρεπτικό και «δύσκολο» κούρεμα μιας και δεν κολακεύει όλα τα πρόσωπα και όλα τα κορίτσια. Έχει τα μυστικά του και σίγουρα μόνο ένας κομμωτής μπορεί να σε συμβουλεύσει αν σου ταιριάζει ή όχι.

Περιηγήσου, λοιπόν, στην gallery για να δεις πώς δείχνει με mullet κούρεμα η Demi Lovato! Πραγματικά, είναι μια άλλη.

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved