Πέντε crop tops που ταιριάζουν ιδανικά με το jean σορτσάκι

Τώρα που είναι καλοκαίρι, θες κάποιες έτοιμες εμφανίσεις για τις βόλτες σου.

Ο καιρός περνάει και ξέρω πολύ καλά πως είσαι σε άλλη φάση. Νιώθεις λίγο περισσότερο τα vibes του καλοκαιριού. Σε καλεί από κάπου μακριά η θάλασσα. Θες και να εστιάσεις λίγο περισσότερο στην παρέα και στις φίλες σου.

Όλα αυτά είναι κατανοητά. Κανείς δε θέλει περιττές πιέσεις. Όχι από το περιβάλλον γύρω σου. Σίγουρα όχι από τα ρούχα που φοράς και που υποτίθεται ότι είναι εκεί για να σε κάνουν να νιώθεις άνετα ώστε να μπορέσεις να εστιάζεις στο καθημερινό σου πρόγραμμα.

Πώς να εξελίξεις το στυλ σου μετά τις Πανελλήνιες

Τι μπορείς να κάνεις, λοιπόν, για να μην προβληματίζεσαι κάθε μέρα σχετικά με το τι θα φορέσεις; Να έχεις από πριν στο μυαλό σου σχεδόν έτοιμα σύνολα.

Για καλοκαίρι, τα πράγματα διευκολύνονται αρκετά. Από την άποψη ότι μπορείς πολύ απλά να επιλέξεις το σορτσάκι που σου αρέσει, να το συνδυάσεις και με ένα όμορφο top και να ολοκληρωθεί η εμφάνισή σου. Και εκεί ακριβώς έρχεται η gallery που θα βρεις στη συνέχεια.



Τα crop tops έρχονται κάθε καλοκαίρι στη μόδα. Είναι πρακτικά, στυλάτα και δεν πρόκειται σχεδόν ποτέ να σε προβληματίσουν σχετικά με το mix & matching.

5 τρόποι να συνδυάσεις το τζην σορτσάκι σου το καλοκαίρι

Μπορείς να τα συνδυάσεις με ένα denim σορτσάκι ή ακόμα και με μία oversized παντελόνα και να είσαι έτοιμη και πιο Instagrammable από ποτέ.

Σε έβαλα στο κλίμα; Μπες στην παρακάτω gallery για να δεις μερικά cute crop tops που θα αγαπήσεις.

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved