Τα αγαπημένα μαγιό των celebs τώρα μπορούν να γίνουν και δικά σου

Βρήκαμε το brand που επιλέγει η Kylie Jenner και πολλές ακόμη teen stars.

Το καλοκαίρι είναι εδώ για τα καλά (yeah :D) κι εμείς έχουμε ήδη κάνει τις πρώτες βουτιές της σεζόν. Το μαγιό θα είναι σύντομα το item που δεν θα βγάζουμε από πάνω μας αφού θα μας συντροφεύει από το πρωί μέχρι το βράδυ. Στη θάλασσα, στο beach bar και την απογευματινή βόλτα, το bikini ή το ολόσωμό μας είναι αυτό που θα χαρίσει στυλ και θα ολοκληρώσει κάθε μας εμφάνιση.

Η Kylie Jenner μας έχει συνηθίσει σε hot πόζες δίπλα από την πισίνα, φορώντας φυσικά τα λατρεμένα της μπικίνι. Πριν από λίγο καιρό πόζαρε με την κολλητή της φίλη, Stassie Karanikolaou και «έριξαν» το Instagram με το υπέροχο beachwear look τους.

Όπως ανακαλύψαμε λίγο αργότερα τα εντυπωσιακά χρωματιστά μαγό τους ανήκουν στο brand Maisie Wilen, το οποίο αγαπούν πολλά κορίτσια της showbiz. Η Bella Hadid, η Kylie και αρκετές ακόμη stars επιλέγουν συχνά τη συγκεκριμένη εταιρία για να κάνουν #bikini πανικό κάτω από τον καυτό ήλιο.

Η ιδιαιτερότητα του brand είναι στα σχέδια τα οποία έχουν neon αποχρώσεις και κολακεύουν κάθε σωματότυπο. Στη συλλογή θα βρεις αρκετά bikinis καθώς και ολόσωμα για να επιλέξεις αυτό που σου ταιριάζει περισσότερο και να αντιγράψεις το #bikinistyle των πιο hot κοριτσιών.

https://www.instagram.com/p/CPbCvicArmd/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Αν πάλι θες να δεις και τα ωραιότερα surf μαγιό για να επιλέξεις το αγαπημένο σου, κάνε κλικ σε αυτό το link.

Στη gallery που ακολουθεί θα δεις μερικά ακόμη σχέδια του νέου αγαπημένου bikini brand όλων των celebs.

Πηγή κεντρικής: @kyliejenner

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved