Γάμος Ariana Grande: Τα μαλλιά και το μακιγιάζ της ήταν απλά υπέροχα (photos)

Η τραγουδίστρια ήταν μια ονειρεμένη νύφη!

Στις 18 Μαΐου έσκασε σαν βόμβα το νέο ότι η Ariana Grande παντρεύτηκε μυστικά τον αγαπημένο της, Dalton Gomez. Ο γάμος έγινε σε ιδιωτική τελετή στο σπίτι της νεαρής τραγουδίστριας, στο Μοντεσίτο, με παρουσία μόνο είκοσι στενών συγγενών και φίλων.

Η 27χρονη teen star δεν είχε επιβεβαιώσει το γεγονός μέχρι που… ανήρτησε αρκετές φωτογραφίες από τον γάμο της στο προσωπικό Instagram account της. Εκεί αποκάλυψε ότι ο γάμος έγινε στις 15 Μαΐου, αλλά εμείς… πάθαμε πλάκα με το πόσο όμορφη νύφη ήταν.

Τι να πρωτοσχολιάσουμε; Η πανέμορφη Ariana Grande επέλεξε για την ημέρα του γάμου της να κάνει τα μαλλιά της μια αλογοουρά, την οποία στόλισε με πέπλο, ενώ για τα νύχια της προτίμησε την κομψή και διαχρονική επιλογή του γαλλικού μανικιούρ.

Αυτό που μας έκανε εμάς, όμως, πολύ καλή εντύπωση και που ζηλέψαμε ήταν το μακιγιάζ της. Πραγματικά, δεν μπορούσαμε να πάρουμε τα μάτια μας από το natural make up της Ariana Grande και κυρίως από την τόσο καλοσχηματισμένη γραμμή eyeliner.

Στην παρακάτω gallery μπορείς να δεις πολλές φωτογραφίες, που δημοσίευσε η Ariana στο Instagram της, και σίγουρα θα συμφωνήσεις μαζί μας: η λατρεμένη star ήταν πιο όμορφη από όσο θα περιμέναμε. Ξεπέρασε όλες τις προσδοκίες μας.

Διάβασε ακόμα: Η Kylie Jenner απογείωσε την τάση του χρωματιστού γαλλικού μανικιούρ

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved