Η Millie Bobby Brown φόρεσε το τέλειο αξεσουάρ μαλλιών που προστατεύει και από τον ήλιο

Η νεαρή ηθοποιός εντυπωσίασε για ακόμη μία φορά!

Η αδυναμία της Millie Bobby Brown στα μαλλιά της είναι εμφανέστατη. Ένα scroll στον λογαριασμό της στο Instagram αρκεί για να καταλάβεις ότι η νεαρή ηθοποιός λατρεύει να πειραματίζεται με τα χτενίσματά της και να ποζάρει πάντα περήφανη για τα hair looks της. Και τι δεν έχει κάνει ως τώρα!

Κότσους με κλάμερ, ψηλές αλογοουρές με πλαϊνή χωρίστρα, μπούκλες με oversized στέκα και χτενίσματα με scrunchies και hair clips! Η teen star τα έχει δοκιμάσει όλα στα μαλλιά της και, μάλιστα, με απόλυτη επιτυχία. Αυτήν τη φορά, βέβαια, αποφάσισε να κάνει ένα πολύ απλό χτένισμα επιλέγοντας ένα αξεσουάρ μαλλιών, το οποίο έχει διττή χρήση.

Η Millie Bobby Brown άφησε τα μαλλιά της ελαφρώς ίσια και έδεσε ένα μαντήλι στο κεφάλι της κάνοντας πολύ πιο ενδιαφέρον το χτένισμά της. Όχι μόνο, όμως… Με το μαντήλι προστάτευσε και την τρίχα της από τη φθορά που προκαλούν οι ακτίνες του ήλιου. Genius το hack της ηθοποιού, δεν συμφωνείς;

Γενικά η ηθοποιός το έχει με τα χτενίσματα! Δες εδώ άλλο ένα χτένισμα της Millie, ιδανικό για όλες τις ώρες της ημέρας

Αν, λοιπόν, κι εσύ θέλεις να κάνεις πιο tricky το χτένισμά σου ή αν έχεις μια bad hair day, βάλε ένα μαντήλι στα μαλλιά και σίγουρα θα κλέψεις τις εντυπώσεις. Και, φυσικά, θα προστατεύσεις τα μαλλιά σου από την ηλιακή ακτινοβολία.

Διάβασε ακόμα: Η Kylie Jenner απογείωσε την τάση του χρωματιστού γαλλικού μανικιούρ

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved