Anya Taylor Joy: Εμφανίστηκε στο SNL και ήταν πιο στυλάτη από ποτέ

Η όμορφη ηθοποιός δεν σταματά να μας εμπνέει σε θέματα μόδας.

Η Anya Taylor-Joy έγινε γνωστή σε εμάς μέσα από τον πρωταγωνιστικό της ρόλο στο "The Queen's Gambit". Η ιδιαίτερη ομορφιά και το ακαταμάχητο στυλ της την έχουν βάλει στη λίστα με τις πιο καλοντυμένες κοπέλες του Hollywood.

Κάθε της εμφάνιση στο κόκκινο χαλί εντυπωσιάζει τους πάντες και κάνει τα φωτογραφικά φλας να πάρουν φωτιά. Πριν λίγα 24ωρα η 30χρονη σταρ μας απέδειξε για ακόμη μια φορά πως είναι το απόλυτο fashion icon. Η ξανθιά ηθοποιός έκανε ένα guest ως παρουσιάστρια στο τελευταίο live της εκπομπής "Saturday Night Live" για τη φετινή σεζόν.

Στην έναρξη του δημοφιλούς show, η Anya εμφανίστηκε με ένα λευκό satin maxi φόρεμα με λεπτομέρειες από φτερά στον ώμο δημιουργία του σχεδιαστή Peter Do. Τα κοσμήματά της ήταν για ακόμη μια φορά Tiffany & Co. Λίγο αργότερα την είδαμε με ένα θεικό mini navy φόρεμα με λευκή ζώνη το οποίο συνδύασε με λευκές over the knee μπότες.

Οι εντυπωσιακές εμφανίσεις δεν σταμάτησαν όμως εδώ αφού λίγο πριν το φινάλε την είδαμε να φορά ένα λεοπάρ φόρεμα του Brandon Maxwell, το οποίο ομολογούμε ότι της ταίριαζε πολύ.

https://www.instagram.com/tv/CPM22_CFWeA/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Δες επίσης: Πώς να του πεις ότι θες να χωρίσετε χωρίς να είναι τελείως awkward

https://www.instagram.com/tv/CPQ0KcFlge6/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading
https://www.instagram.com/p/CPO1wolFaGb/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading
https://www.instagram.com/p/CPO4rMhFTjW/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Πηγή κεντρικής: @anyataylorjoe

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved