Χρωματιστό eyeliner: Το make up trend που κάνει χαμό στο TikTok

Οι stars και οι TikTokers- η μία μετά την άλλη- το τολμούν! Εσύ ακόμα να το δοκιμάσεις;

Σκέφτεσαι από τώρα τι καλλυντικά πρέπει να έχει το νεσεσέρ των καλοκαιρινών διακοπών σου και ποιες είναι οι τάσεις που θα επικρατήσουν στο μακιγιάζ αυτήν τη σεζόν; Η απάντηση είναι μία: χρωματιστό eyeliner. Δεν υπάρχει τίποτα πιο hot αυτήν την περίοδο από το eyeliner σε έντονα χρώματα.

Φούξια, κίτρινο, ροζ, μοβ, λιλά, σιέλ, μπλε, πράσινο. Αυτά είναι τα must-have eyeliners, που πρέπει να υπάρχουν στο νεσεσέρ σου για να είσαι in fashion από εδώ και στο εξής. Και δεν το λέμε εμείς! Το λένε οι πιο δημοφιλείς TikTokers, αλλά και οι stars, που το φορούν ανελλιπώς η μία μετά την άλλη.

Κι αν σου φαίνεται κάπως «δύσκολο» task να βάλεις eyeliner σε έντονο χρώμα, σου λέμε πως δεν είναι. Ίσα-ίσα! Είναι πολύ εύκολο μιας και δεν χρειάζεσαι τίποτε άλλο απολύτως. Βάζεις το χρωματιστό eyeliner σου, λίγο ρουζ και ένα lip balm στα χείλη και είσαι απλά εντυπωσιακή και υπέροχη.

Και ναι! Το χρωματιστό eyeliner σου μπορείς να το φοράς από το πρωί ως το βράδυ. Και για να πας για καφέ με την κολλητή σου και για να βγεις για μια βόλτα το βράδυ με το αγόρι σου. Δεν είναι καθόλου περιοριστικό! Ακόμα να πειστείς; Δες στην παρακάτω gallery τα πέντε πιο hot χρωματιστά eyeliners και θα δεις πως δεν θα κρατιέσαι μετά για να τα αγοράσεις. Καλά ψώνια!

Διάβασε ακόμα: Έλληνες φοιτητές δημιούργησαν εικονικό χωριό για το απόλυτο beauty shopping

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved