Gigi και Kylie φορούν ίδια ρούχα με τις κόρες τους και είναι ό,τι πιο cute θα δεις

Οι matching εμφανίσεις με τα παιδιά τους έχουν ξετρελάνει όλους τους fans.

Μπορεί η Gigi Hadid να κρατούσε μακριά από τη δημοσιότητα την εγκυμοσύνη της, ωστόσο η αγάπη για την μικρή της κόρη, Κhai, δεν μπορεί πια να κρυφτεί. Το νεαρό top model ποστάρει αρκετά συχνά την κορούλα της στο Instagram και όπως είναι λογικό, οι fans «λιώνουν». Η 26χρονη καλλονή προσπαθεί να προστατεύσει το παιδί της από τα media γι' αυτό φροντίζει να μην φαίνεται το πρόσωπό της μικρής στις φωτογραφίες.

Την ίδια ώρα η Kylie Jenner δεν σταματά να κάνει matching εμφανίσεις με τη μικρή Stormi-Webster, δείχνοντάς μας πόσο ταιριαστές και αγαπημένες είναι. Η νεαρή celeb και η κόρη της έχουν ποζάρει αρκετές φορές στο Instagram με ίδια ακριβώς ρούχα και είναι πραγματικά ό,τι πιο γλυκό έχουμε δει τελευταία. Η μικρή Stormi αγαπά να φορά τα εντυπωσιακά outfits της μαμάς της και δεν διστάζει να χαμογελά στο φακό.

Το μόνο σίγουρο είναι πως οι διάσημες μαμάδες έχουν σκοπό να συνεχίσουν τις ασορτί εμφανίσεις με τα παιδιά τους, παραδίδοντας μαθήματα στυλ. Στη gallery που ακολουθεί θα βρεις περισσότερες φωτογραφίες για να πειστείς.

Δες επίσης: Kendall Jenner: Η πιο cute έκπληξη του αγοριού της, Devin Booker

https://www.instagram.com/p/CPGY50dH2Vs/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading
https://www.instagram.com/p/CN41bd5HzN4/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Πηγή κεντρικής: @kyliejenner

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved