Η τάση που έχουν αγαπήσει όλοι οι teen stars και πώς να την υιοθετήσεις

Το trend που βλέπαμε παντού φέτος και θα συνεχίσει να μας απασχολεί.

Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι όλες θέλουμε να ντυνόμαστε σύμφωνα με την τελευταία λέξη της μόδας. Με λίγα λόγια θέλουμε να είμαστε όμορφες, cool και in fashion γι' αυτό πρέπει να γνωρίζουμε τι «παίζει» κάθε περίοδο ώστε αργότερα να το αντιγράψουμε επιτυχώς.

Το περασμένο διάστημα είμασταν κλεισμένες στο σπίτι λόγω καραντίνας με τις φόρμες, τα κολάν και τα φαρδιά παντελόνια να αποτελούν το βασικό μας outfit στον περίπατο ή στις ελάχιστες μετακινήσεις μας. Τα φαρδιά ρούχα βρίσκονται φέτος στην κορυφή των fashion trends γι' αυτό δεν υπάρχει κανένας λόγος να μη τα βάλεις στη ζωή (και φυσικά την ντουλάπα σου).

Η αγαπημένη μας τραγουδίστρια, Billie Eilish, έχει υποστηρίξει όσο καμία άλλη τα oversized ρούχα μέχρι σήμερα και είχε σχολιαστεί μάλιστα έντονα για τις ενδυματολογικές επιλογές της. Όπως φαίνεται όμως το κορίτσι μας γνωρίζει καλά τις hot τάσεις και πώς να συγκεντρώνει πάνω της όλα τα βλέμματα.

Ας επιστρέψουμε όμως τώρα στο θέμα μας. Τα φαρδιά ρούχα είναι η πιο στυλάτη, νεανική και ευκολοφόρετη τάση που πρέπει asap να βάλεις στην καθημερινότητά σου. Υπάρχουν πολλοί τρόποι για να δοκιμάσεις το trend όπως αγοράζοντας ένα φόρεμα με έντονο όγκο, ένα κομψό σετ φόρμες ή ένα loose παντελόνι που θα φοράς κυριολεκτικά με τα πάντα.

Στη gallery που ακολουθεί συγκεντρώσαμε πέντε υπέροχα oversized items για να πάρεις ιδέες και να εμπλουτίσεις την γκαρνταρόμπα σου.

Δες επίσης: Shopping Guide: Τα ψηλόμεσα σορτς που θα κάνουν πιο cool το καλοκαίρι σου

https://www.instagram.com/p/COdmql-j6t-/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading
https://www.instagram.com/p/COc049UsayL/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Πηγή κεντρικής: apimages.com

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved