DIY: Πώς θα μετατρέψεις το παλιό σου T-shirt στο crop top του καλοκαιριού

Ένα βίντεο σού δείχνει βήμα-βήμα τον τρόπο για να το πετύχεις.

Το καλοκαίρι έφτασε. Ο ενθουσιασμός σου προφανώς δεν μπορεί να κρυφτεί. Νιώθεις ξαφνικά την αδρεναλίνη να χτυπάει κόκκινο και ανυπομονείς να προβάρεις όλη την δροσερή σου γκαρνταρόμπα στις βόλτες σου. Με το lockdown να έχει τελειώσει, οι τελευταίες είναι πολύ τακτικές και, λόγω της στέρησης όλους αυτούς τους μήνες, αναμενόμενα θες να δοκιμάσεις νέα μαγαζιά και να επισκεφτείς νέα spot με τις φίλες σου. Οπότε, μπορείς πολύ καλά να καταλάβεις τη σημασία της γκαρνταρόμπας σου σε αυτήν την περίπτωση.

Τώρα, είναι η ώρα να επενδύσεις στα «safe» κομμάτια της εποχής, όπως τα crop top. Είναι τα μπλουζάκια που θα επιτρέψουν το δέρμα σου να αναπνεύσει αλλά, παράλληλα, θα σου δώσουν το στυλ των αγαπημένων σου celebrities. Ξέρεις, άλλωστε, πόσες φορές οι διάσημες influencers έχουν επιλέξει το συγκεκριμένο είδος μπλούζας και το αποτέλεσμα τις δικαιώνει κάθε φορά.

Η μία επιλογή είναι σαφώς να επισκεφτείς τα μαγαζιά και να επιλέξεις μία από τις δικές τους προτάσεις. Μία άλλη, όμως, είναι το να χρησιμοποιήσεις το παλιό σου T-shirt και να το μετατρέψεις μόνη σου στο crop top που δε θα αποχωρίζεσαι τους επόμενους μήνες.

Το βίντεο που βρίσκεται στη συνέχεια σού δείχνει ακριβώς τον τρόπο να το πετύχεις.



Δες επίσης: Τα body chains είναι το απόλυτο αξεσουάρ του φετινού καλοκαιριού

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved