Ariana Grande: 10 φωτογραφίες-απόδειξη ότι είναι το απόλυτο fashion icon

Η δημοφιλής τραγουδίστρια μας εντυπωσιάζει συχνά σε θέματα μόδας.

Η Ariana Grande είναι μία από τις πιο λαμπερές και δημοφιλείς ηθοποιούς-τραγουδίστριες της γενιάς της. Η 27χρονη pop star έγινε ευρέως γνωστή στο κοινό μέσα από την συμμετοχή της στις σειρές του Disney Channel ωστόσο αργότερα η αγάπη της (σε συνδυασμό με το ταλέντο της) για το τραγούδι άλλαξε τα πάντα.

H Αμερικανίδα star αποτελεί συχνά πηγή έμπνευσης για εμάς σε θέματα μόδας και ομορφιάς αφού φημίζεται για τις υπέροχες, stylish ενδυματολογικές της επιλογές. Κάθε της εμφάνιση στο κόκκινο χαλί ή σε μεγάλα events μονοπωλεί τα φωτογραφικά φλας, με τις φωτογραφίες να κάνουν αργότερα το γύρο του διαδικτύου.

Τα τραγούδια της μετρούν εκατοντάδες εκατομμύρια προβολές στο Youtube ενώ δεν είναι λίγα τα βραβεία που έχει μέχρι σήμερα στο ενεργητικό της. Η Ariana έχει ύψος 1.53 και ένα πολύ καλίγραμμο σώμα που της επιτρέπει να φορά ό,τι θέλει. Πρόσφατα ντύθηκε νυφούλα ωστόσο δεν έχουμε καμία φωτογραφία από την τελετή και δεν θα μάθουμε όπως φαίνεται ποτέ τι επέλεξε να φορέσει στην ωραιότερη στιγμή της ζωής της.

Το μόνο βέβαιο είναι πως η Grande παραδίδει συνεχώς μαθήματα στυλ με τα looks της κι εμείς αξίζει να αντλήσουμε ιδέες και αργότερα να αντιγράψουμε. Σήμερα λοιπόν βρήκαμε και συγκεντρώσαμε 10 από τις πιο εντυπωσιακές εμφανίσεις της, που έμειναν ανεξίτηλα χαραγμένες στη μνήμη μας. Θα τις βρεις όλες στη gallery που ακολουθεί.

Δες επίσης: Η κόρη του Kobe Bryant παρέλαβε το σακάκι του Hall of Fame

https://www.instagram.com/p/CGswrSdFNu9/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading
https://www.instagram.com/p/CHWHFm-lJm-/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Πηγή φωτογραφιών: @arianagrande

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved