Η Maisie Williams έβαψε τα φρύδια της και είναι πραγματικά αγνώριστη

Ριζική η αλλαγή στην εμφάνισή της!

Κάθε τρεις και λίγο ξεπετάγονται και νέα beauty trends, τα οποία άλλες φορές μας ενθουσιάζουν και άλλες φορές μας κάνουν να απορούμε. Στη δεύτερη κατηγορία ανήκει ή νέα τάση που ακούει στο όνομα… bleached eyebrows ή αλλιώς βαμμένα φρύδια.

Το τελευταίο διάστημα όλο και περισσότερες stars τολμούν και βάφουν κατάξανθα τα φρύδια τους εξαφανίζοντάς τα, στην ουσία, από το πρόσωπό τους. Η Katy Perry και η Kim Kardashian, για παράδειγμα, το τόλμησαν πριν αρκετές μέρες, ενώ η πιο πρόσφατη προσθήκη σε αυτό το «club» είναι η Maisie Williams.

Το teen idol πόσταρε μερικές φωτογραφίες στο Instagram account της και εμφανίστηκε στα BRIT Awards 2021 κάνοντας την απόλυτη έκπληξη. Αν θυμάσαι, η νεαρή ηθοποιός είχε σχεδόν πάντα πολύ σκούρα και πολύ- πάρα πολύ- παχιά φρύδια, που την έκαναν να ξεχωρίζει. Και τώρα, λοιπόν, για ακόμη μια φορά κατάφερε να ξεχωρίσει με το look της. Εξαφάνισε τα φρύδια της και τράβηξε πάνω της όλα τα βλέμματα.

Δες στην παρακάτω gallery το πριν και το μετά. Προσοχή, όμως! Μη διανοηθείς μόνη σου να πειράξεις τα φρύδια σου. Τα φρύδια θα πρέπει να είναι πάνω στο πρόσωπό σου το πιο πολύτιμο σημείο. Αν θέλεις να κάνεις οποιαδήποτε αλλαγή, συμβουλεύσου οπωσδήποτε μία brow artist.

Διάβασε ακόμα: Ψάχνεις μανικιούρ; Κάνε το διαφορετικό γαλλικό nail art της Selena Gomez

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved