Gothic rings: Η τάση που επιστρέφει δυναμικά φέτος στα αξεσουάρ

Το trend που θα βλέπεις κυριολεκτικά παντού στο άμεσο μέλλον.

Είναι γεγονός ότι όλα τα κορίτσια αγαπάμε εδώ και χρόνια τα αξεσουάρ. Προσθέτουν στυλ και cool vibes στο ντύσιμό μας ενώ έχουν τη δύναμη να αναβαθμίσουν ακόμη και την πιο απλή, αδιάφορη εμφάνιση. Βρισκόμαστε κυριολεκτικά μια ανάσα πριν από το φετινό καλοκαίρι και έχουμε ήδη ξεκινήσει να φοράμε υπέροχα, ανάλαφρα σύνολα στις εξόδους μας.

Τα δαχτυλίδια ήταν ανέκαθεν ένα από τα αγαπημένα μας είδη κοσμημάτων γιατί ομορφαίνουν τα δάχτυλα και το χέρι μας. Κάθε σεζόν αντικρίζουμε νέα jewellery trends που άλλες φορές μας αρέσουν και άλλοτε όχι και τόσο πολύ.

Εδώ και λίγο καιρό τα social media έχουν κατακλυστεί με εικόνες stylish κοριτσιών που ποζάρουν και μας δείχνουν περήφανα τα αξεσουάρ που επέλεξαν για να ολοκληρώσουν τα looks τους. Αναφερόμαστε στα gothic rings, που όπως φαίνεται είναι η τελευταία λέξη της μόδας με ολοένα και περισσότερες να τα φορούν καθημερινά.

Μεγάλα δαχτυλίδια με πέτρες σε έντονα χρώματα όπως πετρόλ, μωβ ή κόκκινο έρχονται για να κυριαρχήσουν το προσεχές διάστημα και να αγαπηθούν όσο τίποτε άλλο. Την ίδια ώρα διαπιστώνουμε πως τα σχέδια των δαχτυλιδιών έχουν κι αυτά gothic αναφορές και διατίθενται κυρίως σε χρυσό ή ασημί χρώμα.

Στη gallery που ακολουθεί βρήκαμε και συγκεντρώσαμε για εσένα μερικά από τα ωραιότερα δαχτυλίδια της αγοράς για να πάρεις ιδέες και έμπνευση.

Δες επίσης: Αγνώριστη η διάσημη influencer σε νέες throwback φωτογραφίες (photos)

https://www.instagram.com/p/B_XzO0GgNtM/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Στη gallery που ακολουθεί βρήκαμε μερικά από τα ωραιότερα δαχτυλίδια της αγοράς, σε περίπτωση που θες να υιοθετήσεις άμεσα το trend.

Πηγή κεντρικής: @laurenwolfjewelry

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved