Οι πέρλες της Billie Eilish είναι ό,τι πιο κομψό μπορείς να φορέσεις φέτος

Η τραγουδίστρια υιοθέτησε μια από τις μεγαλύτερες τάσεις στα αξεσουάρ.

Η Billie Eilish είναι απλά αγνώριστη μετά την μεγάλη αλλαγή των μαλλιών της. Η ξανθιά teen star δείχνει πιο κομψή και όμορφη από ποτέ. Την ίδια ώρα η τελευταία φωτογράφησή της για γνωστό περιοδικό έκανε κυριολεκτικά τον γύρο του διαδικτύου, με τους fans να την αποθεώνουν.

Πριν από λίγες ημέρες η διάσημη τραγουδίστρια εμφανίστηκε στο "The Late Show" με τον Stephen Colbert. Η star της καρδιάς μας επέλεξε να ολοκληρώσει το look της με μερικά μαργαριταρένια κοσμήματα που κέντρισαν το ενδιαφέρον μας από την πρώτη στιγμή. Συγκεκριμένα η 19χρονη φόρεσε ένα ζευγάρι σκουλαρίκια με πέρλες και ασορτί κολιέ.

Όπως ανακαλύψαμε λίγο αργότερα όλα αποτελούν δημιουργίες του διάσημου brand κοσμημάτων Mejuri. Aρκετοί celebrities το προτιμούν συχνά για τις εμφανίσεις τους ανάμεσά τους οι: Selena Gomez, Harry Styles κ.ά. Τα καλά νέα είναι πως η τιμή τους δεν ξεπερνά τα 150 ευρώ.

Δυστυχώς όμως η εταιρία δεν κάνει αυτή τη στιγμή αποστολές προς την χώρα μας γι'αυτό θα χρειαστεί να κοιτάξεις αλλού αν θες να αντιγράψεις το ακαταμάχητο στυλ της λατρεμένης Billie.

Δες επίσης: Αγνώριστη η διάσημη influencer σε νέες throwback φωτογραφίες (photos)

skoularikia

Essential pearl earrings www.mejuri.com

kolie

Organic pearl bead necklace www.mejuri.com

Στο βίντεο που ακολουθεί θα δεις καλύτερα τα κοσμήματα της αγαπημένης μας Billie Eilish.



Πηγή φωτογραφιών: @billieeilish

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved