Το πιο hot σορτσάκι του φετινού καλοκαιριού στοιχίζει μόλις 16 ευρώ

Το viral κολάν του TikTok μόλις ήρθε σε νέα εκδοχή.

Αν χρησιμοποιείς την εφαρμογή του TikTok σε καθημερινή βάση τότε σίγουρα θα γνωρίζεις όλα τα νέα fashion trends. Το περασμένο διάστημα το κολάν που έγινε viral μέσα από το app, φορέθηκε όσο τίποτε άλλο και έκανε ρεκόρ πωλήσεων παγκοσμίως.

Αναφερόμαστε στο butt-lift κολάν του Amazon, το οποίο αγκαλιάζει το σώμα και τονίζει όμορφα τις καμπύλες μας. Η εταιρία Seasum αποφάσισε να πάει το trend ένα βήμα παραπέρα, σχεδιάζοντας την καλοκαιρινή εκδοχή του, η οποία αναμένεται να μας απασχολήσει έντονα το φετινό καλοκαίρι.

Πρόκειται για το ίδιο ακριβώς σχέδιο σε πολύ πιο κοντό μήκος που φοριέται σαν σορτς. Την ίδια ώρα κυκλοφορεί και biker shorts το οποίο αποτελεί ιδανική επιλογή για τον περίπατο ή μια χαλαρή πρωινή βόλτα. Αν αθλείσαι συχνά τότε σίγουρα θα το λατρέψεις αφού είναι άνετο, μοντέρνο και πολύ cool.

Μπορεί να φορεθεί με τα αγαπημένα σου t-shirts, με crop tops ή με αθλητικά μπουστάκια. Τα καλά νέα είναι πως η τιμή τους είναι αρκετά προσιτή αφού δεν ξεπερνά τα 20 δολάρια, δηλαδή σχεδόν 16 ευρώ ενώ έχουν δυνατότητα αποστολής στη χώρα μας.

Δες επίσης: Το νέο μανικιούρ της Kylie Jenner θα το προτιμούσαμε σε πιο κοντά νύχια

Πηγή κεντρικής: @lolasnj

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved