Billie Eilish: Αποκάλυψε ποιος της έβαλε την ιδέα για τα ξανθά μαλλιά

Η νεαρή τραγουδίστρια μίλησε για τη ριζική αλλαγή στην εμφάνισή της στην εκπομπή «The Ellen Show» της Ellen DeGeneres.

Πριν περίπου δύο μήνες πάθαμε όλοι σοκ βλέποντας ένα Instagram post της Billie Eilish στο οποίο πόζαρε με κατάξανθα μαλλιά. Η 19χρονη τραγουδίστρια, μετά από αρκετά χρόνια, απαρνήθηκε τα μαύρα-πράσινα μαλλιά της και υιοθέτησε ένα εντελώς διαφορετικό hair look, το οποίο ομολογουμένως της ταιριάζει γάντι.

Και ενώ θα περιμέναμε να βρίσκεται πίσω από αυτήν την ιδέα για αλλαγή κάποιος hair expert ή κάποιος manager, τελικά μόνο έτσι δεν είναι τα πράγματα. Η Billie Eilish συνδέθηκε διαδικτυακά με την εκπομπή της Ellen DeGeneris, «The Ellen Show», όπου και αποκάλυψε τι την οδήγησε να βάψει τα μαλλιά της ξανθά.

Η teen star είπε χαρακτηριστικά ότι «έπαιζε» πολύ καιρό με την ιδέα να κάνει μια ριζική αλλαγή στην εμφάνισή της και εν τέλει… ένας fan της ήταν αυτός που την έκανε να το πάρει απόφαση. Συγκεκριμένα, η Billie είπε ότι ένας θαυμαστής της είχε ανεβάσει στο διαδίκτυο φωτογραφίες της με κάθε χρώμα μαλλιών που εκείνη έχει δοκιμάσει.

Ο fan, ωστόσο, είχε επεξεργαστεί μία φωτογραφία και παρουσίαζε την Billie με κατάξανθα μαλλιά. «Μόλις το είδα η αντίδρασή μου ήταν… Ah! Το θέλω!», λέει χαρακτηριστικά στο παρακάτω βίντεο η τραγουδίστρια.

Βέβαια, όπως η ίδια αναφέρει, ήταν μια τεράστια αλλαγή να πάει από τα μαύρα στα ξανθά μαλλιά και θα μπορούσε σίγουρα να καταστραφεί η τρίχα της αν δεν γινόταν με τον σωστό τρόπο. Ήξερε, δηλαδή, ότι όλη αυτή η μεταμόρφωση ήθελε πολύ χρόνο μέχρι το τελικό αποτέλεσμα, όπως και έγινε. «Δεν πίστευα ότι θα γίνουν έτσι όπως τα ήθελα. Νόμιζα ότι θα τα κάψω, αλλά τα κατάφερα!», λέει με χιούμορ.

Πάτα το play και βάλε cc για υπότιτλους, ώστε να παρακολουθήσεις τη συνέντευξη της Billie Eilish.



Διάβασε ακόμα: Το νέο μανικιούρ της Kylie Jenner θα το προτιμούσαμε σε πιο κοντά νύχια

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved