Τα body chains είναι το απόλυτο αξεσουάρ του φετινού καλοκαιριού

Θα απογειώσουν κάθε εμφάνισή σου εντός αλλά και εκτός παραλίας.

Έχουμε επανειλημμένα τονίσει τον ρόλο των αξεσουάρ στην συνολική μας εμφάνιση. Τα κοσμήματα σε λαιμό, αυτιά και χέρια αποτελούν αδυναμία όλων των κοριτσιών εδώ και χρόνια. Φέτος ωστόσο εττοιμάσου να ποντάρεις στα αξεσουάρ για το σώμα. Ναι, καλά διάβασες.

Αυτό το καλοκαίρι η τελευταία λέξη της μόδας είναι τα body chains, δηλαδή αλυσίδες που φοριούνται στον κορμό του σώματος (κυρίως στην περιοχή της κοιλιάς) και χαρίζουν έξτρα στυλιστικούς πόντους στυλ σε κάθε μας look. Επένδυσε άμεσα στο συγκεκριμένο αξεσουάρ και ετοιμάσου να το φοράς από το πρωί στην παραλία με το μαγιό σου, ως το βράδυ με το αγαπημένο σου σορτς και crop top.

Είναι το κόσμημα που μαγνητίζει όλα τα βλέμματα, χαρίζει στυλ και cool vibes στο ντύσιμό σου. Αν η περιοχή της κοιλιάς είναι το δυνατό σου σημείο, τότε τα body chains πρέπει να γίνουν η νέα σου «εμμονή». Τα καλά νέα είναι πως στα εμπορικά καταστήματα υπάρχει πληθώρα σχεδίων και χρωμάτων οπότε σίγουρα θα βρεις αυτό που ταιριάζει καλύτερα στο προσωπικό σου γούστο.

Πριν λίγες ημέρες η αγαπημένη μας Hailey Bieber πόζαρε στο Instagram με ένα ροζ μπικίνι το οποίο συνδύασε με ένα χρυσό body chain. Η εμφάνιση αυτή μόνο απαρατήρητη δεν πέρασε από το κοινό αφού τα likes και τα σχόλια ξεπέρασαν τα 2 εκατομμύρια, σε λίγες μόλις ώρες. Στην gallery που ακολουθεί βρήκαμε για εσένα πέντε υπέροχες αλυσίδες σώματος για να αντιγράψεις επιτυχώς το look της Hailey.

Δες επίσης: Η κόρη της Madonna μόλις δημοσίευσε την πιο sexy φωτογραφία ever (photos)

https://www.instagram.com/p/CNN8MZwM3-O/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading
https://www.instagram.com/p/COQ_8XbpA9F/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Πηγή κεντρικής: @haileybieber

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved