Η Sophie Turner φόρεσε τα απόλυτα σανδάλια της φετινής χρονιάς

Η ηθοποιός συνεχίζει να εντυπωσιάζει με το υπέροχο στυλ της.

Μπορεί να έχει αρνηθεί να υιοθετήσει αρκετές μεγάλες τάσεις της μόδας ωστόσο η Sophie Turner δεν μας απογοητεύει ποτέ σε θέματα στυλ. Η όμορφη ηθοποιός έχει αποδείξει ότι γνωρίζει καλά το παιχνίδι της μόδας ενώ κάθε της εμφάνιση είναι άκρως κομψή και προσεγμένη.

Πριν λίγες ημέρες η γλυκιά μανούλα και σύζυγος του Joe Jonas, εντοπίστηκε από τους φωτογράφους κατά τη διάρκεια της βόλτας της στο Los Angeles. Χαλαρή και ευδιάθετη, κατάφερε και κέρδισε για ακόμη μια φορά όλα τα βλέμματα με το ακαταμάχητο look της. Συγκεκριμένα φόρεσε ένα ανοιχτόχρωμο φόρεμα του brand The Mannei, μαύρη τσάντα του οίκου Luis Vuitton και ένα ζευγάρι μαύρα mules.

Τα παπούτσια της ομολογούμε πως μας κέρδισαν από την πρώτη στιγμή και είναι εμφανώς εμπνευσμένα από τη δεκαετία του '90. Άνετα, κομψά και ευκολοφόρετα αποτελούν ιδανική επιλογή για το φετινό καλοκαίρι. Μπορούν να φορεθούν με παντελόνια, φούστες, φορέματα και τα αγαπημένα σου σορτς. Όπως ανακαλύψαμε λίγο αργότερα τα παπούτσια της Sophie στοιχίζουν 445 ευρώ γι' αυτό μπορείς να αναζητήσεις παρόμοια στα αγαπημένα σου brands και να αντιγράψεις το μοντέρνο στυλ της.

Δες επίσης: Billie Eilish: 10 φωτογραφίες της που ξεπέρασαν τα 10 εκατομμύρια likes

https://www.instagram.com/p/COojoZ5lcYw/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading
papoutsiaturner
papoutsia2

Wandler- Feline crocodile-effect leather sandalswww.farfetch.com

Πηγή φωτογραφίας: @jsisterscloset

mules1

MIGATO www.migato.com

mules2

TSAKIRIS MALLAS www.tsakirismallas.gr

Πηγή φωτογραφιών: @sophiet

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved