Ψάχνεις μανικιούρ; Κάνε το διαφορετικό γαλλικό nail art της Selena Gomez

Η τέλεια ιδέα για το επόμενο ραντεβού στη μανικιουρίστ σου.

Το γαλλικό μανικιούρ είναι μια διαχρονική αξία. Είναι κομψό, εύκολο και ταιριάζει με τα πάντα, αλλά τα τελευταία χρόνια είχε παρακαμφθεί λόγω της εμφάνισης πιο ξεχωριστών nail art. Φέτος, ωστόσο, έχει επιστρέψει δυναμικά, όχι όμως στην κλασική εκδοχή του με τη λευκή γραμμή και τη γαλακτερή βάση.

Το 2021 το french manicure μπορεί να είναι όπως εσύ το έχεις ονειρευτεί. Δεν έχει περιορισμούς. Αυτό σημαίνει ότι μπορείς να κάνεις χρωματιστή γραμμή και να διατηρήσεις τη γαλακτερή βάση ή να βάψεις κόκκινα νύχια και να κάνεις μαύρη γραμμή. Κάνεις ό,τι θέλεις, εν ολίγοις, και είσαι on trend.

Αυτό φαίνεται πως το γνωρίζει πολύ καλά η Selena Gomez, η οποία πριν μερικές μέρες επισκέφθηκε τον nail artist, Tom Bachik, και έκανε το πιο εμπνευσμένο γαλλικό μανικιούρ. Το βερνίκι της βάσης ήταν σε μαύρο χρώμα, ενώ η γραμμή ήταν πιο παχιά και σε λευκό χρώμα.

Όπως μπορούμε να καταλάβουμε και από την κεντρική φωτογραφία, το δεξί χέρι της Selena Gomez είχε… άλλο χρώμα γραμμής, που δεν ήταν άλλο από το κόκκινο. Αρκετά εναλλακτική, αλλά και πολύ μοντέρνα ταυτόχρονα η επιλογή της διάσημης τραγουδίστριας, συμφωνείς; Κράτα τα απαραίτητα screenshots, αν θέλεις, για να δοκιμάσεις το εν λόγω nail art και… κάνε τη διαφορά!

Cover photo: @tombachik

Διάβασε ακόμα: Η Millie Bobby Brown έκανε το τέλειο χτένισμα για όλες τις ώρες

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved