Η Millie Bobby Brown έκανε το τέλειο χτένισμα για όλες τις ώρες

Η αγαπημένη ηθοποιός μάς έδωσε για ακόμη μια φορά το hairspiration που χρειαζόμασταν.

Η Millie Bobbi Brown είναι μια teen star που λατρεύουμε να παρακολουθούμε για πολλούς και διάφορους λόγους. Είναι απλή και χαμογελαστή σε κάθε δημόσια εμφάνισή της, έχει υπέροχο στυλ που μας εμπνέει, ενώ κάνει φανταστικές και εμπνευσμένες επιλογές στα χτενίσματά της.

Ειδικά τον τελευταίο καιρό, η νεαρή ηθοποιός φαίνεται να έχει μια εμμονή με τα μαλλιά της. Πειραματίζεται με hairstyles, τα οποία δεν έχουν κανέναν απολύτως βαθμό δυσκολίας. Το αποτέλεσμα; Μας κάνει να ζηλεύουμε και να θέλουμε να τα αντιγράψουμε όλα.

Αυτό ακριβώς συνέβη πριν μερικές ημέρες. Η Millie δημοσίευσε στο Instagram account της μία φωτογραφία και αυτό στο οποίο εμείς εστιάσαμε με την πρώτη ματιά ήταν το χτένισμά της. Η 17χρονη πόζαρε με ένα καθαρά 90’s hairstyle, το οποίο θα σε ξετρελάνει.

Το χτένισμά της λέγεται high pigtails και στην ουσία πρόκειται για δύο ψηλές αλογοουρές δεξιά και αριστερά στο κεφάλι της. Η Millie Bobby Brown, για να κάνει ακόμα πιο 90’s το χτένισμά της, άφησε και μερικές τούφες ελεύθερες στους κροτάφους της. Στην παρακάτω gallery μπορείς να δεις το super duper χτένισμά της, το οποίο είναι ιδανικό για κάθε ώρα της ημέρας.

Extra tip: Για να το κάνεις πιο glamorous και ιδανικό για μια βραδινή σου έξοδο, πρόσθεσε πολλά hairclips μαζί.

Διάβασε ακόμα: Wow! Η Kylie Jenner δείχνει εντελώς διαφορετική με αφέλειες

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved