Kylie Jenner και Stormi φορούν ίδια ρούχα και είναι ό,τι πιο cute θα δεις

Τα matching outfits που λατρέψαμε και αποθέωσε ο κόσμος του διαδικτύου.

Από την πρώτη κιόλας στιγμή που η Kylie Jenner μοιράστηκε με το κοινό φωτογραφία της Stormi-Webster ήταν αρκετά σαφής: η κόρη της θα γίνει σούπερ σταρ και fashion icon του Instagram όπως είναι η μητέρα της.

Ακριβά ρούχα διάσημων οίκων, αξεσουάρ- δημιουργίες κορυφαίων σχεδιαστών και ένα μίνι supercar συνθέτουν την εντυπωσιακή γκαρνταρόμπα της μικρής Stormi. Η κόρη της Kylie και του Travis Scott είναι απίστευτα κομψή από τα πρώτα της κιόλας γενέθλια, ενώ μεγαλώνοντας μοιάζει ολοένα και περισσότερο με τη διάσημη μαμά της.

Η 23χρονη celeb, φροντίζει να μας υπενθυμίζει πόσο ταιριαστή είναι με την κορούλα της, επιλέγοντας αρκετά συχνά υπέροχα matching outfits. Εντυπωσιακά φορέματα, ολόσωμες φόρμες και μαγιό που κάθε μαμά-κόρη θα ήθελαν να φορέσουν για να κερδίσουν όλα τα βλέμματα.

Πριν λίγα 24ωρα η ιδιοκτήτρια των "Kylie Cosmetics" δημοσίευσε μερικές φωτογραφίες στον προσωπικό λογαριασμό που διατηρεί στο Instagram. Εκεί την βλέπουμε αγκαλιασμένη με την μικρή Stormi ενώ φορούν το ίδιο ακριβώς πολύχρωμο μπικίνι. Όπως ήταν αναμενόμενο τα likes και τα σχόλια έσπασαν το κοντέρ ξεπερνώντας τα 12 εκατομμύρια. Το μόνο σίγουρο είναι πως κάθε φορά που εμείς τις βλέπουμε μαζί απλά «λιώνουμε».

Δες επίσης: Λάουρα Νάργες: Πόζαρε με τη μαμά της και το Instagram ενθουσιάστηκε (photos)

https://www.instagram.com/p/B6eyya8Hc5U/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading
https://www.instagram.com/p/COJ6OvNn4sr/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Στη gallery που ακολουθεί θα δεις μερικές από τις ωραιότερες εμφανίσεις μαμάς-κόρης που εντυπωσιάζουν με το στυλ τους.

Πηγή φωτογραφιών: @kyliejenner

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved