Το νέο μανικιούρ της Kylie Jenner θα το προτιμούσαμε σε πιο κοντά νύχια

Είναι εμπνευσμένο, ξεχωριστό και άκρως πρωτότυπο!

Μπορεί η Kylie Jenner να είναι γνωστή για την αδυναμία της στο μακιγιάζ λόγω και της εταιρείας της, Kylie Cosmetics, όμως δεν μένει απαθής και με τα nail art. Για την ακρίβεια, την έχουμε «πιάσει» ουκ ολίγες φορές να τολμά εμπνευσμένα και διαφορετικά μανικιούρ, τα οποία δημοσιεύει στο Instagram account της.

Αυτό συνέβη και πριν μερικές ημέρες. Η 22χρονη εκατομμυριούχος δημοσίευε στον λογαριασμό της και στα Insta Stories της το νέο σχέδιο που έκανε στα νύχια της και μας ενθουσίασε. Το nail art της λέγεται «pucci» και η ονομασία του είναι εμπνευσμένη από τον Ιταλό σχεδιαστή μόδας, Emilio Pucci.

Όπως θα δεις και στην παρακάτω gallery, το μανικιούρ της Kylie Jenner αποτελείται από γεωμετρικά σχέδια και διάφορα, bold χρώματα, τα οποία δημιουργούν statement. Συγκεκριμένα, το nail art της έχει μια ουδέτερη, nude-γαλακτερή βάση και «παίζει» ανάμεσα σε μαύρα, λευκά, ροζ και μοβ αφηρημένα σχέδια.

Ναι! Είναι υπέροχο nail art, ιδανικό για την άνοιξη και το καλοκαίρι και σίγουρα ξεχωρίζει. Όμως, εμείς θα το προτιμούσαμε σε πιο κοντά νύχια. Η Kylie το επέλεξε σε πολύ, πολύ μακριά νύχια, που… μας φαίνονται κάπως υπερβολικά. Σίγουρα, ένα πιο κοντό μανικιούρ θα αναδείκνυε καλύτερα το εν λόγω nail art. Εσύ τι λες;

Διάβασε ακόμα: 10 χτενίσματα της Rosalía που πρέπει να δοκιμάσεις ASAP

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved