10 χτενίσματα της Rosalía που πρέπει να δοκιμάσεις ASAP

Τώρα που πας και πάλι για καφέ με τις κολλητές σου μπορείς άνετα να δημιουργείς διαφορετικά hair looks!

Η Rosalía είναι μια από τις πιο αγαπημένες μας ανερχόμενες τραγουδίστριες, που από την πρώτη στιγμή εμφάνισής της στο μουσικό στερέωμα έκανε buzz τόσο με το ταλέντο της όσο και με την εντυπωσιακή εμφάνισή της. Εκτός από το γεγονός, δηλαδή, ότι έχει μια υπέροχη φωνή, η νεαρή star έχει και απίστευτο στυλ.

Αν μας ρωτάς… Λατρεύουμε πάνω της τα μαλλιά της κυρίως γιατί είναι τόσο υγιή και τόσο μακριά, που της δίνουν τη δυνατότητα να πειραματιστεί με πολλά και διαφορετικά χτενίσματα. Αλήθεια, έχεις παρατηρήσει ότι η Rosalía σε κάθε εμφάνισή της στο stage και σε κάθε post στο Instagram της τολμά και από ένα διαφορετικό- πολλές φορές ανατρεπτικό- χτένισμα;

Και πάντα καταφέρνει να λαμβάνει τα πιο κολακευτικά σχόλια! Κάνοντας, λοιπόν, κι εμείς ένα scroll στο Instagram της διαπιστώσαμε πως η 27χρονη τραγουδίστρια είναι #hairgoal και είναι ο άνθρωπος που μπορεί να μας δώσει έμπνευση για τα χτενίσματά μας.

Ειδικά, μάλιστα, τώρα που η εστίαση άνοιξε, που μπορούμε πιο άνετα να βγούμε από το σπίτι (πάντα με προσοχή, βέβαια), η Rosalía μπορεί να μας βοηθήσει να δοκιμάσουμε κι άλλα πράγματα στα μαλλιά μας. Τι λες; Είσαι έτοιμη να πάρεις ιδέες για την επόμενη έξοδό σου για καφέ; Κάνε scroll στην παρακάτω gallery!

Διάβασε ακόμα: DIY: Φτιάξε το πιο τέλειο scrub σώματος που μοσχοβολάει λεμόνι

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved