Είσαι μελαχρινή; Αυτά είναι τα χρώμα ρούχων που σε κολακεύουν

Οι καλύτερες αποχρώσεις για εσένα που έχεις σκουρόχρωμα μαλλιά.

Οι περισσότερες Ελληνίδες διαθέτουν μεσογειακά χρώματα δηλαδή έχουν σκουρόχρωμα μαλλιά. Οι μελαχρινές έχουν ένα σημαντικό πλεονέκτημα αφού τους ταιριάζουν σχεδόν όλα τα χρώματα ρούχων ειδικά το καλοκαίρι που μαυρίζουν λίγο παραπάνω. Εμείς σήμερα αποφασίσαμε να σου πούμε αναλυτικά όλες τις αποχρώσεις στις οποίες πρέπει να επενδύσεις και ποιες μπορείς να αποφύγεις για να δείχνεις πάντα κομψή και περιποιημένη.

1) Λευκό με μαύρο

Ο πιο διαχρονικός και αγαπημένος συνδυασμός. Δοκίμασε να φορέσεις το αγαπημένο σου μαύρο παντελόνι (ή jeans) με ένα λευκό πουκάμισο και ετοιμάσου να μονοπωλήσεις το ενδιαφέρον.

2) Παστέλ γαλάζιο και πράσινο

Τα παστέλ χρώματα κάνουν φοβερή αντίθεση με τα σκουρόχρωμα μαλλιά σου και το αποτέλεσμα είναι άκρως κολακευτικό. Φρόντισε να επενδύσεις σε ρούχα με ανοιχτόχρωμη απόχρωση τα οποία θα φοράς την άνοιξη και το καλοκαίρι.

3) Γήινα χρώματα

Ανοιχτό καφέ, μπεζ και λευκό είναι οι ιδανικές αποχρώσεις για εσένα. Πίστεψέ μας τα καστανά ή μαύρα μαλλιά σου θα τονιστούν ενώ εσύ θα δείχνεις πιο κομψή από ποτέ με το neutral σύνολό σου.

4) Κόκκινο και πορτοκαλί

Τα θερμά χρώματα θα σε αναδείξουν όσο τίποτε άλλο. Δοκίμασε να φορέσεις ένα έντονο κόκκινο ή πορτοκαλί φόρεμα όταν μαυρίσεις και θα εκπλαγείς με το αποτέλεσμα.

Καλό θα ήταν να αποφύγεις τα μαύρα ή πολύ σκουρόχρωμα ρούχα αυτούς τους μήνες. Επιπλέον μην κάνεις total black look γιατί θα δείχνει αδιάφορο και βαρετό.

Δες επίσης: House of the Dragon: Κυκλοφόρησαν οι πρώτες φωτογραφίες και είναι επικές

https://www.instagram.com/p/CMpcanlM3h5/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading
https://www.instagram.com/p/CNnhRoSHX1P/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Πηγή κεντρικής: @kyliejenner

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved