Πώς θα φορέσεις το σορτσάκι σου φέτος το καλοκαίρι σαν ένα fashion icon

Ένα βίντεο σου δίνει ιδέες για το matching με το αγαπημένο σου ρούχο.

Ξυπνήσαμε σήμερα και η ηλιοφάνεια μαζί με την υψηλή θερμοκρασία μας δημιούργησαν μία εμφανή δυσφορία. Χωρίς κλιματισμό, τα πράγματα ήταν πολύ δύσκολα, γι’ αυτό ο ανεμιστήρας και το air condition βρέθηκαν σε πλήρη λειτουργία. Αν μπορούσαμε να τα πάρουμε και αγκαλιά, μάλλον θα το κάναμε για να γλιτώσουμε από την αφόρητη ζέστη.

Το αμέσως επόμενο βήμα σε ένα τέτοιο σενάριο, αναμενόμενα είναι να ελαφρύνουμε την γκαρνταρόμπα μας. Τα μακριά παντελόνια πρέπει να βρουν τον δρόμο τους στο πίσω μέρος της ντουλάπας και να αφήσουν να έρθουν μπροστά τα σορτσάκια και τα σχέδια που επιτρέπουν στο σώμα μας να αναπνεύσει.

Αυτό, όμως, δε σημαίνει ότι το στυλ πρέπει να αφεθεί σε δεύτερη μοίρα. Ίσα ίσα. Τώρα είναι η ευκαιρία να δείξουμε τη φαντασία μας στην πιο καλοκαιρινή διάθεση. Να κάνουμε cool συνδυασμούς που θα αναδείξουν τόσο το σώμα μας όσο και την ευρηματικότητά μας.

Δυστυχώς, κάποιες φορές, ξεμένουμε από ιδέες. Οπότε, το θέμα είναι να έχουμε άλλες πηγές έμπνευσης για ανανέωση. Όπως το βίντεο που βρίσκεται στη συνέχεια, που σου δείχνει τρόπους για να συνδυάσεις το αγαπημένο σου ρούχο και σου λύνει τα χέρια.



Δες επίσης: Ψηλόμεσο παντελόνι: Πώς θα το φορέσεις σωστά και τι να αποφύγεις

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved