Η μαμά της Gianna Bryant λανσάρει σειρά ρούχων στη μνήμη της

Όλα τα έσοδα από τις πωλήσεις θα διατεθούν στο ίδρυμα Mamba and Mambacita Sports Foundation.

Η 13χρονη κόρη του αδικοχαμένου θρύλου του ΝΒΑ, Kobe Bryant, επέβαινε στο ελικόπτερο το οποίο στις 26 Ιανουαρίου 2020 έδωσε τέλος στη ζωή εννέα ανθρώπων. Φέτος ανήμερα της Πρωτομαγιάς η Gigi Bryant θα γιόρταζε τα 15α γενέθλιά της. Δυστυχώς όμως η μοίρα άλλαξε τα σχέδιά όλων με αποτέλεσμα η Vanessa Bryant να πάρει μια ιδιαίτερη απόφαση.

Όπως ανακοίνωσε η ίδια στο Instagram, δημιούργησε μια νέα σειρά ρούχων της οικογένειας με τίτλο «Mambacita», όπως αποκαλούσαν όλοι την αείμνηστη κόρη της. Λίγο αργότερα πόζαρε σε αρκετές φωτογραφίες με τη μεγάλη κόρη της, Νatalia και ξεκαθάρισε πως όλα τα έσοδα από τις πωλήσεις θα διατεθούν στο ίδρυμα Mamba and Mambacita Sports Foundation, την φιλανθρωπική οργάνωση που ίδρυσε η 38χρονη Vanessa για να τιμήσει τη μνήμη του συζύγου και της κόρης της.

Αρκετές ομάδες του ΝΒΑ όπως οι Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς και ο αρχηγός τους, Στεφ Κάρι, αγόρασαν και φόρεσαν τα ρούχα με το logo της Τζίτζι, θέλοντας να τιμήσουν αυτή την προσπάθεια. Τα ρούχα αναγράφουν με μεγάλα γράμματα τη λέξη «Mambacita» και έχουν σε μία καρδιά τον αριθμό «2», ο οποίος ήταν εκείνος που φορούσε η Gigi στην ομάδα μπάσκετ που αγωνιζόταν, στην ακαδημία του πατέρας της.

Δες επίσης: Phone charms: Το νέο trend που έχουν αγαπήσει όλες οι αγαπημένες μας celebs

https://www.instagram.com/p/COVNTKRjPhN/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading
https://www.instagram.com/p/COWsTQkjwLF/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Πηγή φωτογραφιών: @vanessabryant

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved