Η Billie Eilish αγαπούσε τη logomania πολύ πριν γίνει τάση

Γιατί η τραγουδίστρια είναι είδωλο σε κάθε τομέα.

Σίγουρα θα έχεις παρατηρήσει τα τελευταία χρόνια την τάση που υπάρχει στην επιλογή όλο και περισσότερων ρούχων και σχεδίων με logos. Το trend εμφανιζόταν και εξαφανιζόταν ανά τα χρόνια και πάντα σύμφωνα με τις τάσεις που όριζε την εκάστοτε περίοδο η μόδα. Με την έμφαση στην πιο απλουστευμένη παρουσίαση των πραγμάτων, ωστόσο, το μέλλον για τα έντονα prints και τα logos που σαφέστατα εστιάζουν σε μία πιο μεγαλεπίβολη και λιγότερο διακριτική παρουσίαση φαινόταν αμφίβολο.

Ώσπου, ένα νέο κορίτσι με πολύ ιδιαίτερο στυλ και μία προσωπικότητα που δεν περνάει για κανέναν λόγο απαρατήρητη άρχισε να δηλώνει έμπρακτα την πίστη της σε ό,τι η εποχή δεν όριζε. Η Billie Eilish με τραγούδια που γίνονταν επιτυχία το ένα μετά το άλλο εμφανιζόταν όλο και περισσότερο με ρούχα με έντονα logos.




Η γκαρνταρόμπα της στην αρχή χαρακτηριζόταν ως υπερβολική, μέχρι που οι επανειλημμένες επιλογές της έγιναν τάση. Η ίδια το κατάφερε. Εμφανιζόταν με τα ριχτά της ρούχα και προέβαλλε τους οίκους που φορούσε με τον πιο φανερό τρόπο. Όχι απαραίτητα για να πει ότι τους φοράει, αλλά γιατί αυτό της άρεσε.

Περιττό να σχολιάσουμε πόσο έχει λατρέψει τον οίκο Gucci. Η λατρεία της φαίνεται από τις επιλογές της στα σχέδια του οίκου ξανά και ξανά. Μέχρι που ανέβηκε στη σκηνή με τον αδερφό της, Finneas, με twinning monogram outfits ορίζοντας μία ακόμα εξέλιξη αυτού του στυλ.

Δεν είναι καθόλου τυχαίο ότι η Vogue έφτασε να την κάνει εξώφυλλο πρόσφατα φορώντας ένα σέξι outfits με τον πιο δυναμικό τρόπο.

Η Billie Eilish είναι είδωλο και μέσα σε αυτήν την πορεία έπαιξε καταλυτικό ρόλο στην επάνοδο της logomanial.

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved