4 trends για να ξεχωρίσεις στο ρεβεγιόν των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς

Η Μάντυ Σωτηρίου βρίσκει για το teenqueen.gr τα γιορτινά trends

Βρισκόμαστε σε γιορτινό κλίμα και εκτός από τα οικογενειακά ρεβεγιόν, όλο και κάποιο χριστουγεννιάτικο παρτάκι μπορεί να «σκάσει» τώρα στις σχολικές διακοπές. Και επειδή το να ψάχνεις τελευταία στιγμή τι στο καλό να φορέσεις μπορεί να σου χαλάσει όλη σου τη καλή διάθεση, σου έχουμε εμείς εδώ προτάσεις για να ξέρεις να κάνεις από πριν τα κουμάντα σου. Η Μάντυ Σωτηρίου, fashion blogger του donotbuyjustcry μας δίνει τα... φώτα της!

Βελούδο:
Είτε επιλέξεις ένα βελούδινο φόρεμα, είτε ένα βελούδινο τοπάκι, είτε μια μίνι βελούδινη φούστα, αυτομάτως το look σου γίνεται «εορταστικό» και πιο επίσημο. Και μην κολλήσεις στο μαύρο… Το βαθύ κόκκινο σε βελούδο είναι το εντυπωσιακότερο χρώμα για event των ημερών.

Γυαλάδες:
Η παγιέτα, όπως και να το κάνουμε, είναι η βασίλισσα των γιορτών. Μπορείς να «γειώσεις» το όλο look σου και να του δώσεις μια ροκ νότα, φορώντας ένα αστραφτερό φόρεμα με ένα ζευγάρι αρβυλάκια και οπάκ καλσόν.

Γούνα:
Η γούνα είναι το απόλυτο πανωφόρι της σεζόν. Πάει με όλα και συμφέρει… Μπορείς να τη φορέσεις με το αγαπημένο σου φόρεμα και μπότες, ή ακόμα και με ένα παντελόνι καμπάνα με μποτίνια με τετράγωνο τακούνι.

Λάμψη στα χείλη:
Ότι και να φορέσεις, το γιορτινό look σου θα ολοκληρωθεί με ένα λαμπερό lip gloss με glitter ή έντονη λάμψη, που θα δώσει ένταση στα χείλη σου, θα αναδείξει το πρόσωπό σου, και θα τονίσει το καλύτερο αξεσουάρ που έχει κάθε κορίτσι… το χαμόγελό σου!

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved