Οι celebrities φόρεσαν ήδη τα μαγιό τους και παραδίδουν μαθήματα bikini style

Τα αγαπημένα μας κορίτσια απολαμβάνουν τον ελεύθερο χρόνο τους κάτω από τον καυτό ήλιο.

Βρισκόμαστε κυριολεκτικά μια ανάσα πριν το φετινό καλοκαίρι, το οποίο προμηνύεται καυτό. Η θερμοκρασία είναι σε υψηλά επίπεδα για την εποχή κι εμείς ήδη απολαμβάνουμε λίγο πιο ελεύθερα τις βόλτες μας μετά το άνοιγμα των εμπορικών καταστημάτων αλλά και της εστίασης.

Οι αγαπημένες μας celebrities φροντίζουν πάντα να μας εμπνέουν σε θέματα μόδας και ομορφιάς με τις εντυπωσιακές εμφανίσεις τους. Το Instagram είναι αναμφίβολα το πρώτο μέρος στο οποίο ανατρέχουμε κάθε φορά που δεν ξέρουμε τι να φορέσουμε ή απλά θέλουμε να δούμε τι είναι in αυτή την περίοδο.

Τα μαγιό είναι το απόλυτο item του καλοκαιριού και τα κορίτσια της showbiz το γνωρίζουν καλύτερα από τον καθένα. Οι περισσότερες teen stars έχουν ήδη εμβολιαστεί και έχουν κάθε λόγο να χαρούν τον ήλιο και τις βουτιές τους. Η Κendall Jenner μας έκοψε πριν λίγο καιρό την ανάσα όταν πόσταρε φωτογραφία με το μπικίνι της ενώ δεν ήταν λίγες εκείνες που ακολούθησαν.

Το μόνο σίγουρο είναι πως τα μονόχρωμα bikinis, σε έντονα χρώματα και εντυπωσιακά prints έχουν αρχίσει να κατακλύζουν τα social media, δίνοντάς μας σοβαρό inspo. Εμείς σήμερα κάναμε μια σύντομη έρευνα, βρήκαμε και συγκεντρώσαμε όλες τις celebs που έβαλαν «φωτιά» στο Instagram με τα μαγιό τους. Θα τις βρεις στη gallery που ακολουθεί.

Δες επίσης: Millie Bobby Brown: «Άλλος άνθρωπος» το 2016 η σταρ των Stranger Things

https://www.instagram.com/p/CNNxhBFnLB8/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Πηγή κεντρικής: @kyliejenner

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved