Ψάχνεις χτένισμα για το Πάσχα; Δοκίμασε τη half-up πλεξούδα που έγινε viral στο TikTok

Είναι ξεχωριστή, ανοιξιάτικη και τόσο μα τόσο κομψή!

Βρισκόμαστε μια ανάσα από την ημέρα του Πάσχα και η αλήθεια είναι πως οι προετοιμασίες έχουν πάρει «φωτιά». Σίγουρα κι εσύ θα αναρωτιέσαι τι να φορέσεις, τι κοσμήματα να βάλεις, πώς να βάψεις τα νύχια σου και ποιο είναι το κατάλληλο μακιγιάζ για την ημέρα.

Και εννοείται πως μέσα στις beauty αναζητήσεις σου είναι και το γιορτινό χτένισμα που θα κάνεις. Μην ανησυχείς! Εμείς είμαστε εδώ για να σε βοηθήσουμε επ’ αυτού. Φέτος το Πάσχα, λοιπόν, δεν χρειάζεται να κάνεις κάτι υπερβολικό, ούτε κάτι δύσκολο. Μπορείς απλά να «παίξεις» με το χτένισμά σου για να ξεχωρίσεις όπου σταθείς και όπου βρεθείς.

Πώς θα το καταφέρεις αυτό; Δοκιμάζοντας το χτένισμα που έχει γίνει τελευταία viral στο TikTok. Πρόκειται για μια απλή, half-up πλεξούδα που, όμως, έχει ένα… πολύ παιχνιδιάρικο twist. Είναι πλεγμένη μαζί με ένα μαντήλι!

Όπως θα δεις και στο παρακάτω βίντεο, είναι πολύ εύκολο να τη φτιάξεις. Αρχικά, πιάνεις με λαστιχάκι τα μισά μαλλιά σου σε αλογοουρά. Έπειτα, διαλέγεις ένα από τα μαντήλια σου- προτίμησε ένα πουά ή floral για να κάνεις εντύπωση- και το περνάς μέσα στην αλογοουρά. Τώρα ξεκινάς να δημιουργείς γαλλική πλεξούδα πλέκοντας μαζί και το μαντήλι. Έτοιμο το χτένισμά σου! Καλή επιτυχία και καλό Πάσχα!



Cover photo: @missysueblog

Διάβασε ακόμα: Red alert! 10 nail art με πρωταγωνιστή το κόκκινο χρώμα

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved