Το brand που εκτοξεύτηκε από το TikTok λανσάρει σειρά με μαγιό

Μετά το διάσημο κολάν τους, δημιουργούν μαγιό για κάθε σωματότυπο και στυλ.

Το brand Girlfriend Collective είναι φέτος ένα από τα πιο αγαπημένα του TikTok με ολοένα και περισσότερους χρήστες να τα επιλέγουν για τις εμφανίσεις τους. Η εταιρία έγινε ευρέως γνωστή λόγω της οικολογικής της συνείδησης και χάρη στη δημιουργία των ενδυμάτων της από παλιά ρούχα.

Αγοράζοντας λοιπόν items από το συγκεκριμένο brand στηρίζουμε εμπράκτως την ανακύκλωση ρούχων. Πριν λίγες ημέρες έκαναν το νέο τους εγχείρημα λανσάροντας συλλογή μια συλλογή με μαγιό που ονόμασαν "GF Swim". Όλα τα κομμάτια είναι κατασκευασμένα από ECONYL, ένα ύφασμα υψηλής ποιότητας που δημιουργήθηκε από παλιά δίχτυα αλιείας και άλλα μεταβιομηχανικά απόβλητα.

Οι τιμές κυμαίνονται από 38 έως 78 δολάρια ενώ υπάρχει μεγάλη ποικιλία στα μεγέθη. Η συλλογή διατίθεται από XXS–6XL και σε πέντε εντυπωσιακά χρώματα. Μην ξεχνάς πως το mix n match παραμένει πρόταση και το φετινό καλοκαίρι οπότε μπορείς να επενδύσεις σε πολλά, διαφορετικά σχέδια μπικίνι.

Επιπλέον, κάθε αγορά από τη συλλογή GF Swim βοηθά στον καθαρισμό των ωκεανών από το πλαστικό. Η εταιρία αποφάσισε να δωρίσει το 1% των συνολικών κερδών στην Healthy Seas, έναν οργανισμό που ασχολείται αποκλειστικά με τη συλλογή απορριμμάτων και το πώς το πλαστικό μπορεί να γίνει χρήσιμος πόρος. Στη gallery που ακολουθεί μπορείς να δεις όλα τα μαγιό της συλλογής για να σχηματίσεις τη δική σου γνώμη.

Δες επίσης: Θυμάσαι πώς ήταν η Camila Cabello το 2013; Πολύ διαφορετική!

https://www.instagram.com/p/COLnDsiAyzw/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Πηγή κεντρικής: @girlfriend

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved