Red alert! 10 nail art με πρωταγωνιστή το κόκκινο χρώμα

Το κόκκινο είναι πάντα επίκαιρο!

Αν υπάρχει ένα διαχρονικό, κομψό, εντυπωσιακό και ξεχωριστό χρώμα με το οποίο μπορούμε να βάφουμε όλο τον χρόνο τα νύχια μας, αυτό είναι το κόκκινο. Δεν υπάρχει περίπτωση να κάνουμε «λάθος» επιλέγοντας ένα κόκκινο nail art, ούτε και να βγούμε out of season.

Το κόκκινο μανικιούρ είναι η πιο safe και λαμπερή επιλογή που μπορούμε να κάνουμε. Φωτίζει το look μας, συνδυάζεται με όλα τα ρούχα μας και κάνει την εμφάνισή μας να ξεχωρίζει. Συμφωνείς;

Και όταν λέμε κόκκινο μανικιούρ, φυσικά δεν αναφερόμαστε στην απόλυτη μονοχρωμία. Ναι, σίγουρα τα κατακόκκινα νύχια είναι υπέροχα, αλλά αν δεν θέλουμε ένα total red nail art, μπορούμε να «παίξουμε» με πινελιές κόκκινου. Αφηρημένα σχέδια, φράουλες και κεράσια, γαλλικό μανικιούρ με κόκκινη γραμμή ή κόκκινες καρδιές είναι μόνο μερικές από τις επιλογές που έχεις για να εντάξεις το κόκκινο χρώμα στο μανικιούρ σου.

Εμείς για να σε βοηθήσουμε κάναμε ένα ενδελεχές search στο Instagram και βρήκαμε στην παρακάτω gallery 10 nail art με πρωταγωνιστή το κόκκινο χρώμα, που σίγουρα θα σε γοητεύσουν. Κάνε scroll, ανακάλυψέ τα και κράτα σε screenshot όποιο σου αρέσει για να το δείξεις στη μανικιουρίστ σου.

Cover photo: @thehangedit

Διάβασε ακόμα: Μαθήτριες Λυκείου διακρίθηκαν σε παγκόσμιο διαγωνισμό για τη δημιουργία οικολογικού κραγιόν

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved