10 items που πρέπει να έχεις οπωσδήποτε στη ντουλάπα σου το φετινό καλοκαίρι

Βρήκαμε όλα τα must have για το προσεχές διάστημα.

Η αλήθεια είναι ότι όλες αγαπάμε και ακολουθούμε τις τάσεις ωστόσο καμία ντουλάπα δεν είναι πλήρης χωρίς τα basics. Είναι τα items στα οποία στρέφεσαι για να δημιουργήσεις κάθε ντύσιμο από ένα πρωινό look μέχρι το outfit της βραδινής σου εξόδου. Από το απλό λευκό t-shirt μέχρι το κλασικό maxi φόρεμα, είναι με λίγα λόγια όλα όσα απαιτεί κάθε καλοκαιρινή γκαρνταρόμπα.

Μην ξεχνάς πως με τα μονόχρωμα, πιο απλά ρούχα μπορείς να κάνεις άπειρους συνδυασμούς που δεν θα βαρεθείς ποτέ. Για παράδειγμα ένα μαύρο crop top μπορεί να φορεθεί με φούστα, σορτς, ψηλόμεσο παντελόνι ή το αγαπημένο σου jeans. Το μόνο που χρειάζεσαι για να καταπλήξεις είναι φαντασία, έμπνευση και τόλμη.

Εμείς σήμερα δημιουργήσαμε μια λίστα με όλα όσα πρέπει να έχεις φέτος για να συνθέσεις υπέροχα outfits που θα κερδίσουν όλα τα βλέμματα. Τα εμπορικά καταστήματα είναι πλέον ανοιχτά οπότε έχεις κάθε λόγο να τα επισκεφθείς και να εμπλουτίσεις τη συλλογή σου. Σου προτείνουμε να δοκιμάσεις αρκετά και διαφορετικά στυλ ρούχων πριν κάνεις τις τελικές σου αγορές. Καλή επιτυχία!

Δες επίσης: Θυμάσαι πώς ήταν η Camila Cabello το 2013; Πολύ διαφορετική!

Στη gallery που ακολουθεί θα ανακαλύψεις τα δέκα κομμάτια που πρέπει πάση θυσία να έχεις φέτος στην γκαρνταρόμπα σου.

Πηγή κεντρικής: @thefashionfraction

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved